Egy kommunikátor milyen állásokra jelentkezhet és körülbelül mennyi lehet a fizuja havonta?
Figyelt kérdés
Felsőfokú szakképzésen fogok végezni. Több féle lehetőséget láttam már, intézményi kommunikátor,marketing kommunikátor stb. Kicsit konkrétabban mire lehet itt számítani? El fogok tudni helyezkedni?2014. dec. 21. 17:58
1/5 anonim válasza:
Ezzel nem.
Kommunikáció szakos diplomám van (haha), sem én, sem egyetlen szaktársam sem tudott vele elhelyezkedni úgymond "szakmában". Pláne, hogy az egész képzés egy oltári nagy hunbug. Ugyan ennek a "felsőfokú szakképzés" változata még nagyobb vicc lehet...
2/5 anonim válasza:
És hol láttad azokat a többféle lehetőségeket? Mert most megnéztem 2 állásportálon is, és a kommunikátor szóra az egyik egy darab találatot nem adott, a másik kettőt, de azoknak se sok köze volt az általad említett szakmához. Szerintem örülj, ha valami adminisztrátori munkát sikerül megkaparintanod, az előttem író jól írta, már a kommunikáció diplomások se kapnak állást a szakmájukban.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztató.Köszi a válaszokat.
2014. dec. 22. 08:16
4/5 anonim válasza:
KB semmit, gyakorlatban egy nem létező pozíció. Nagyobb cégeknél ezt a főPR-os, vagy valami egyéb szakképzett munkaerő végzi, akire mellékesen szórják rá ezt a gyakorlatilag heti max 4 órát igénylő munkát.
Kisebb cégeknél erre méginkább nem lakalmaznak külön embert.
Specializált kommunikáorként (marketing kkommunikátor) meg inkább felveszenk egy marketingest, aki emellett kommunikál is.
5/5 anonim válasza:
Nullától a végtelenig. Ez a végzettség csak arra jó, hogy a nyelvtudásaid mellé beírd az önéletrajzodba és akkor legalább behívnak egy interjúra, mert ha el tudtad végezni, akkor feltehetően 90 feletti IQ-d van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!