Csak én látom úgy, hogy felesleges állásokra
pályázni?
Figyelt kérdés
Van 2 diplomám, 2 nyelven beszélek ffokon (papír is van róla), van 20 év munkatapasztalatom és hr-es által megírt Cv-m. Ennek ellenére ritkán hívnak be interjúra, ha mégis, akkor "majd értesítjük" és persze sosem szólnak vissza. Van, hogy végigjutok a 4-5 körös interjúkon (már csak ketten maradtunk versenyben) és utána sincs semmi visszajelzés. Viszont újra és újra látom friss dátummal azokat a hirdetéseket, ahol már többedmagammal voltam interjún.
Nem vagy egyedül!Én is ezt csinálom,sosem szólnak vissza!
2015. jan. 30. 14:48
2/20 anonim válasza:
Én is ezt csinálom, de nekem még egy doktori fokozatom is van.
2015. jan. 30. 15:01
3/20 anonim válasza:
Már bocs de miért kéne visszaírni? mikor meghirdetek egy állást 400-500 jelentkező is van, nem fogok egy hetet eltölteni azzal hogy mindenkinek visszaírogatok.
Egyszer kitaláltam hogy mindenkinek visszafogok írni, de ekkor meg "mi a baj velem?" "ez akkor nemet jelent?" válaszokkal jöttek.
Sok helyre el kell küldeni emailben az önéletrajzot és nem azon durcizni hogy nem írnak vissza.
2015. jan. 30. 15:49
4/20 anonim válasza:
3-as! Kívánom neked, hogy kerülj egyszer hasonló helyzetbe és akkor majd meg érted miért "durcolnak" az emberek ezért. Addig amíg te pöffeszkedhetsz egy főnöki székben, válogatva a 300 jelentkező önéletrajza közül, addig maradj légyszives csendben! És örülj magadnak, hogy ilyen szerencsés lehetsz, hogy nem neked kell a 274 milliómodik munkahelyre leadnod a kibaxott önéletrajzodat. És várnod melyik öntelt f... kíván esetleg felkeresni.
2015. jan. 30. 16:40
5/20 anonim válasza:
3-as! Akkor talán meg kellene mondani a versenyzőknek,hogy nem nyert,nem hitegetni,hogy "majd értesítjük" ! Emberek vagyunk,megértjük!
2015. jan. 30. 16:53
6/20 anonim válasza:
#4 kb. be is mutattad, miért nem kellesz sehova.
2015. jan. 30. 18:39
7/20 anonim válasza:
4-es na ezért nem vesznek fel SEHOVA :) ÜDV 3-as.
2015. jan. 30. 20:28
8/20 anonim válasza:
6-7-nek! Sztem ugyanaz a személy.. De főleg a 7es:
te hogy lehetsz "hr"-es, ha nem ismered az embereket főleg látatlanul? Kamu, hogy az vagy. Van róla papírod? Tölts már fel róla fotót, akkor elhiszem. Ha megmondják neked a véleményüket, akkor már nem veszed emberszámba őket? De te mondhatsz bármit?
Azért a 4-5 körös interjú után illene visszaszólni a pályázónak, hogy bocs, de ez most nem jött össze! Ha már pénzt és időt nem spórolva rááldoztak a lehetőségre. Ez bosszantó. Jobb is, ha egy ilyen céggel nem állsz kapcsolatba, ahol nem vesznek emberszámba kérdező. Ezek a több körös interjúk meg hülyeségek.
2015. jan. 30. 20:52
9/20 anonim válasza:
cégvezető vagyok és hányok az ilyen síró munkeresöktől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!