Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Én vagyok nyápic, vagy tényleg...

Én vagyok nyápic, vagy tényleg nem egy álommunkahely?

Figyelt kérdés

Kezdjük a magánéletemmel. 24 éves vagyok. 2 helyen lakok egyszerre, mind a két helyen vannak teendőim. (nincs közel egymáshoz a 2 hely, 1,5 órányira vannak egymástól tömegközlekedéssel - ha nincs várakozási idő). Párkapcsolatban élek. Hétvégén lenne programom (nem buli, tanfolyam). Hát/lábfájós vagyok.

A hely, ahol 2 hónapja dolgozok, most még laza, de pár hét/hónap múlva bedurvul.

Megéri-e kb. 100-120.000 Ft-ért dolgoznom, úgy, hogy heti 1 szabadnapom van (hétköznap), a többi 6 nap pedig 12 órában állómunkát végezni, úgy, hogy 8-ba vagyok bejelentve. Így a tanfolyam lehetősége is ugrik, és az sem biztos, hogy az egészségemnek ez jót tenne. Szabadnapokat nem vehetek ki csak januárban kapom meg.

Lemondok arról, hogy nőiesnek érezzem magam, vagyis ékszerek,smink, hajvariációk, csinos ruhák, magassarkúk tiltva vannak. Jobb esetben van 8óra amit otthon tölthetek. Ebben nincs benne a háztartás, és a magándolgok (fürdés, hajmosás, stb.)

Nem jut időm a családomra, se magamra, se ügyintézésre, csak azon az egy napon.

A fizetésemből kb. 50.000 kapásból elmenne olyan dolgokra, amiket muszáj vennem a munkámhoz, de egyéb hasznát nem venném nagyon.

Ilyen ismérvekkel ti mit tennétek? Nyilván maradok, amíg nem találok mást, mert ennek is örülök, bár ide is kellett kis protekció ismerős által.. de minden munkahely ilyen, vagy ez azért durva?

Azt, pedig, hogy törvényben mit lehet és mit nem, szerintem hagyjuk, mert ha azzal érvelnék,akkor egyből elküldenének..:(

Csak mostanában sírógörccsel jövök haza, hogy a semmiért dolgozok, ugyanis nem jut időm semmire, ha ez így marad.

2015. jan. 29. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az sem fordult volna meg a fejemben, hogy egy ilyen munkát elvállaljak. Nem, nem minden munkahely ilyen, viszont ilyen időbeosztás mellett még normális munkát keresni sem nagyon van időd. Hagyd a fenébe a munkát, járj a tanfolyamra, és türelemmel várd ki, amíg találsz olyat, ahol jól érzed magad, és normálisan megfizetnek. Fiatal vagy, ráérsz még dolgozni.
2015. jan. 29. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ! Hosszú távon kikészűlsz. pont.
2015. jan. 29. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul majdnem dupla munkaidőt dolgozol 100-120-ért? Felejtős. És ha eljössz, akassz egy olyan munkaügyi pert a nyakukba, hogy elmenjen a kedvük mindentől.
2015. jan. 29. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Kamu
2015. jan. 29. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Otthagyom az állást. Már csak azért is, mert kb. 1 hete hezitálok, és közben a párkapcsolatomban is gondok adódtak, és most végre befejeztük egymással, így a hozzá közeli munkahelyemről is nyugodt szívvel jöhetek el, lelkiismeret furdalás nélkül:) A kis g..i pedig vergődjön csak, hogy nem lesz, aki kimossa a sz.ros gatyáit:)
2015. jan. 29. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért tuti nem dolgoznék.
2015. jan. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!