Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tesco mint álommunkahely?...

Tesco mint álommunkahely? (olvasd végig)

Figyelt kérdés

Mielőtt előítélkezel olvasd végig a kiegészítésem.

Nos, kezdőként, árufeltöltőnek felvesznek, gyakorlatilag bárminemű tapasztalat nélkül, sőt sokszor, még kereskedelmi végzettség sem kell hozzá.

havi fizu kb 70 ezer + 5 ezer ft értékű kajajegy.

(nálunk)

E mellett kapsz munkaruhát is. (cipő, póló, nadrág, és egész nap klimatizált helységben dolgozol tehát kb 22 fokon...:)

Kiszámoltam, ha napi 8 órát dolgozol, és 20 napot egy hónapban, 437 ft os órabért jelent, úgy hogy a kajajegyet nem vettem hozzá...

De ezért a pénzért nem főssz a napon, nem szakadsz meg, nem folyik rólad az izzadtság, és sosem dolgozol 5 napnál többet zsinórban, sőt csak kevesebbet)

Míg ha elmész pl. kőműves mellé, vagy napszámba....:S

jó, megkapod az 500-550 es órabért (felénk annyit szoktak), de egész nap a tűző napon melózol, általában meg is szakítanak, és van olyan hogy 2 hétig nincs szabadnapod....

Akkor miért is rossz a tesco?

A főnökökkel ki lehet jönni, és még nem számoltam mivel belsős vagy könnyebben lehet bizniszelni evvel-avval....

(ebből mindenki azt szűr le amit akar)

kb 2 év munkaviszonnyal, ha leköszön egy osztályvezető, akkor gyakorlatilag pár tréning után, te is kerülhetsz a helyére, havi 120 at kézbe, + 10 ezer kajajegy, és onnantól kezdve, már még nyitottabbak az ajtók az "Üzlet" terén........

2010. júl. 14. 13:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Így olvasva még jól is hangzana, de szombati és vasárnapi munka, a 8 óra csak papíron 8, napi szinten megalázások, biztonsági őrök, akik jobban figyelik a dolgozókat, mint a vevőket, stb.

Bár belegondolva talán még mindig jobb, mint nem sokkal több pénzért a kőműves mellett robotolni.

2010. júl. 14. 13:39
 2/20 anonim ***** válasza:
34%
Ez most Tesco promó vagy van kérdés is?
2010. júl. 14. 13:40
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

kötelező olvasmány:D

[link]

2010. júl. 14. 13:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak Tesco-s,és kőműves segédmunka létezik,bár a kettő közül tényleg a Tesco-s a jobb ez tény,de hogy álommunka lenne?:o

Ha úgy nézzük valakinek a kőműves melleti segédmunka is lehet álom munka,mert kinn van a napon,megspórolja a szolárium bérletet,cipelheti a malter,téglákat,stb amivel meg a kondibérletet spórolja meg,+ friss levegőn van,érdekes helyen lehet, jó társaságban,ellesheti a szakma fortélyait stb:)

2010. júl. 14. 14:15
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a munkahelyek(Tesco, kőművessegéd, gyári munkás, McDonalds kiszolgáló) pont arra jók, hogy az ember rádöbbenjen: Tovább kell tanulnia, fejlesztenie kell magát az embernek, különben oda jut, hogy ilyen alja munkák előnyeit nézi, miközben abszolút nincsenek előnyei.
2010. júl. 14. 14:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Első munkahelynek egyáltalán nem rossz, leszámítva a 3 műszakot, és h bármikor a kasszába cipelhetnek, még akkor is ha nem pénztáros a munkaköröd. De gondolj bele, h életed végéig tudnál ott dolgozni? Szerintem elég fárasztó, ha még fiatal vagy, tanulj tovább, akár munka mellett is, ne a Tesco legyen a kitűzött végcélod, hanem csak egy állomás.
2010. júl. 14. 14:45
 7/20 A kérdező kommentje:

Előző munkáim mind ilyenek voltak amiket írtam, kőműves mellett, napszámos, traktoros, vastelepen lángvágómunkás, képzelheted, nyáron 40 fokba, kint a napon lángvágózzál...

Nemrég kerültem be ide, és eddig tök jól elvagyok...

Kevesebbet fizetnek, de jók a körülmények, főnökök jóarcok, és a legfontosabb, NEM SZAKADOK MEG....

24 éves vagyok, nem tudom sztem kicsit öreg már a főiskola kezdéshez....

2010. júl. 14. 14:52
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Aha. Álmodozz csak. Meg nem beszélgethetsz, meg nincs ám kajaidő, a 8 óra 1 hét után máris 10 lesz, nem jó a teljesítményed ezért majd vonnak a fizetésből, mert nem voltál gyors, vagy véletlen egy terméket elcsesztél, eltörtél stb. Ismerősömet azért leba..ták a Tescoban, mert odament hozzá egy vásárló, megkérdezte hogy X termék hol található, ő meg megmutatta. Látták a kamerákon és rendesen lecseszték. Szóval ébresztő, próbáld ki majd aztán rájössz. Meg amikor jön a kamion, azt neked kell lepakolni, nem a kamionos fogja, meg nem is a biztonsági őr. Futkozhatsz ki-be, meg ugyanúgy megszakadsz. 2 év munkaviszonyod neked alapból nem is lesz, mert nyárra mindenkit kiba..nak ugyanis diákokat keresnek, az dolgozik kevesebbért is, meg jobban lehet őket csicskáztatni. Menj el akármelyik Tescoba, és nézd meg mennyi árufeltöltő van aki 25 éves és nem diák. Mert egyet sem találsz. Meg amikor nincs kint az árufeltöltő, akkor éppen a raktárban hurcolászik, ahol biztos hogy nincsen klíma....
2010. júl. 14. 15:23
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy vagy öreg 24 évesen a főiskolához! Épp jó kor. Mindenképpen vágj bele, legyenek ambícióid!
2010. júl. 14. 15:32
 10/20 A kérdező kommentje:

74 % os

Öreg te qurvanagy tévedésben vagy.

Az árufeltöltő alapból nem pakolja le a kamiont, mégis hogy? Nem is mehet a targoncával 1 métert sem...Az az én dolgom!

nagy dolog, 5 perc alatt lapakolom a kamcit, utána ülök vissza az irodámba.

A raktár is ugyanúgy (ha nem jobban) van klimatizálva mint maga az áruház...szóval erről ennyit.

A diák pedig csak diák marad. most nyáron kevesebb van mint máskor egész évben.

El vagy tájolva rendesen.

Abban a tekintetben is, hogy volt olyan amikor leborított egyik "ügyes" diák, egy egész raklap poharat, meg tányért.

3/4-ede összetört, annyit mondtak neki, hogy máskor jobban figyeljen....

Nézd a magyarországi tescok egy napi bevétele több száz millió forint, most nem fognak cécózni 50 ezer forintos káron....

Az meg végképp nem igaz, hogy vonnak le a fizudból....nincs az az isten.

ha hülyeséget csinálsz, kirúgnak, megkapod a szabijaidat, és fizetnek végkielégítést.

ENNYI.

2010. júl. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!