Az ilyen otthon végezhető kérdőives állás ajánlatok nem átvarés? Mert találtam egy jónak tünö oldalt de nem csináltam még ilyet szeretném ha adnátok tanácsot.
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 14:36
1/2 anonim válasza:
Szakdolgozathoz én is csináltam kérdőívet a kerdoivem.hu-n. Ingyenes. De a facebookon is van rá lehetőség.
Nem hinném, hogy ezért bárki fizetne bért.
2/2 anonim válasza:
Illetve kiegészítésként persze mindezt olyan kérdőívre értve, ami nem kér elérhetőséget a nyilatkozótól - amit egyébként a nyilatkozó meg is tagadhat adatvédelmi okokra hivatkozva-.
Vannak cégek, akik így gyűjtik a címlistát és az elérhetőségeket, de ott sem tűnik túl életszerűnek, hogy ezért normális bért adjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!