Ha Angliába dolgoznék, akkor szerintetek megoldható lenne, hogy minden 8. héten hazajárjak? Akik kint vagytok, ti milyen gyakran jártok haza?
Figyelt kérdés
Nem Londonba, valamelyik vidéki városba.2015. jan. 8. 07:45
1/4 anonim válasza:
igen, megoldhatò. péntek esti géppel jössz, majd vasárnap estivel vissza. munkakörödtől is függ, mert ha het 6 napit nyomsz vagy éjszakázol, akkor nem biztos.
2/4 goaus válasza:
Simán megoldható, a lényeg olyan városba menj ahová közvetlen járat van Budapestről vagy Debrecenből. Pl: Bristol, Luton, Manchester, vagy ezek környéke.
3/4 anonim válasza:
Az első jól írja, ez több dologtól függ. Milyen napokon dolgozol (sok munkakör van, ahol nem egymásután adják ki a heti 2 pihenőnapot), mennyit keresel (minimálbérből nemigen kell ilyen gyakorisággal utazgatni), melyik reptér van hozzád közel illetve van-e egyáltalán olyan közeli reptér ahonnan jár fapados. Mi (férjem, én plusz 2 gyerek) évente 1x megyünk. Nekünk pl 4 órányira van a reptér, Magyarországon pedig Pécsen él a család, egy csomó idő háztól házig az út, 2-3 napra nrm is érdemes elindulni
4/4 anonim válasza:
Régi kérdés, de válaszolok.
Én évente egyszer megyek, reptér van az angol városban, ahol lakom, de nincs közvetlen járat Pestre, plusz nem vagyok Pesti, úgyhogy utazni kell mindenhol ( bagy átszállni, egy napgy nap az utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!