Szerintetek ez buktam már? Azt igérte ad egy új időpntot.
Figyelt kérdés
Mennem kellett volna egy állás interjúra,a munka csak március elejétől lenne esedékes,ezért is mertem másik időpontot kérni,mert nem tudtam volna elmenni.Majd felhívtam,kértem,hogy tudna e adni másikat.De nem tudtam felírni,nem volt nálam papír és toll,majd megkértem hogy küldje el emailba inkább.Szóval adott volna új időpontot,elég rugalmasnak tűnt nekem.Szerintetek számíthatok rá?Ha miattam ment csak oda,akkor viszont jól ki..asztam vele,de ezt ugye nem tudhattam nyilván.Elötte egy órával tudtam meg,hogy nem fogok odaérni.2015. jan. 23. 13:39
1/10 A kérdező kommentje:
Szóval adott volna időpontot,de nem tudtam felírni.Ezért kértem,hogy legyen kedves adjon nekem,egy másik időpontot ha lehetséges.
2015. jan. 23. 13:41
2/10 anonim válasza:
Ha én lennék a leendő munkaadód akkor ezek után erősen elgondolkoznék és bevallom, hogy fenntartásaim lennének veled szemben.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen de végülis korrekt voltam,mert felhívtam.Szerintem az ilyen azért megesik.Nem nem mentem el,hanem felhívtam,és bele is ment volna,de nem volt nálam se toll,se papír.Azt mondta elküldi nekem emailba,vagy is én kértem meg.Azért mertem lemondani,mert tudtam,hogy márciusban lesz esedékes a munka.A telefonba teljesen korrektnek tűnt.
2015. jan. 23. 13:54
4/10 anonim válasza:
Ezt írtad: "Elötte egy órával tudtam meg,hogy nem fogok odaérni."
Ez szerintem max. akkor hihető ha elgázoltak vagy infarktust kaptál és kórházba kerültél, nemigen tudok más olyan indokot elképzelni amiért az utolsó pillanatban mondod le a megbeszélt időpontot.
Másik: "De nem tudtam felírni,nem volt nálam papír és toll" és nem tudsz megjegyezni egy időpontot 5-10 percig, amíg leírod? Pl. szerda délelőtt 10 óra?
Még ha márciusi is a munkakezdés időpontja.
5/10 anonim válasza:
Mivel idege nyelven kellett beszélnem,nem magyarul,idegen nyelven,egyszerübb írásba.Nem azért,mert hogy ne tudnám a számokat.De mondott 3 időpontot,és mindegyik más és más helyszín lett volna.Szóval az utca nevet,város nevet is fel kellett volna írnom.Azt meg jobb ha írva kapja meg az ember és nem fejben összerakva.
6/10 anonim válasza:
ma 14:26 kérdező voltam,nem engedett belépni a másik regisztrációval.
8/10 anonim válasza:
És már tegnap is megmondtuk, hogy ezt felejtsd el.
Ha idegen nyelvű az interjú akkor elvárás, hogy beszéld a nyelvet. Akkor meg egy dátumot illik megjegyezni...
9/10 anonim válasza:
Kérdező vagyok.Nem buktam,tegnap felhívtam és mehetek próba napra.
10/10 anonim válasza:
Próbanap, lári fári. Normális cég ilyet nem is csinál. A próbanap arra jó, hogy a szerencsétleneket odacsődítsék és dolgoztassák őket 1 napig ingyen aztán "majd értesítenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!