Megromlott a családom anyagi helyzete,4 ből buktam meg egyszerüen nembirok figyelni az isklolában hogybirnék kilábalni?
Úgy tudnál kilábalni és még segíteni is a családod megromlott anyagi helyzetén ha jobban tanulnál, leérettségiznél és így jobbak lennének az esélyeid a munkaerőpiacon + nagyobb fizetésre lenne kilátás, amivel támogathatnád elsősorban magad, hogy ne a szüleid költsége legyen az ellátásod + ha annyira is futja akkor őket is kisegítheted.
Így tudnál kilábalni. Sok szerencsét és kitartást kívánok! És kellemes délutánt! :)
Gyermek- és ifjúsági pszichiáter vagy pszichológus tudna neked segíteni, ha magad nem tudsz boldogulni.
Nyílván azért buktál meg, mert egyrészt állandóan eszed magad a stressz miatt, másrészt esetleg sok stressz csattan rajtad (sokszor a családban a gyereken csattan a sok feszkó).
Ha MOST nem tanulsz, akkor te is csak egy huszadrangú senkiházi szakmunkás leszel, és a büdös életben nem lesz elég pénzed.
Szóval tanulj, alapozd meg a jövődet, amig nem késő.
Az előttem szóló kommentelő szégyellje magát! Mi az hogy senkiházi szakmunkás???
Elárulom,hogy nekem diplomám van, a páromnak csak szakmunká bizonyítványa. Kétkezű munkás,de 4x annyit keres,mint én,500 ezer körül,érettségi nélkül.... A fizikai munkást nem lebecsülni és lenézni kell. Az szégyellje magát,aki nem dolgozik!!!!!
A kérdésre válaszolva,igazuk van az előttem szólóknak,hogy neked csak annyi a dolgod,hogy tanulj,max besegits a házimunkában. Egyelőre erre koncentrálj,akarj bizonyítani ;)
Menni fog,ne kifogásokat keress. Beszélj össze pár barátoddal,hátha tanulnának veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!