Hogyan oldanátok meg hogy nyárig 130 000 ft-os tartozást törleszd, konyha, kisgyerek, és van rá havonta 49 000 ft-od?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen ütemben van a tartozás fizetése de nyárig le kell fixálni, de mellette élj, konyhára vásárolj és még gyereknek pelenka....te hogy oldanád meg ennyiből?
És anyósodéknál lax.
2015. jan. 18. 08:53
1/10 anonim válasza:
"Nyárig" a legoptimistább becslés szerint is 7 hónap van. Vagyis havi 18,500 ft-ot kéne törlesztened.
A 49e önmagában nem elég arra sem szerintem, hogy megélj a gyerekkel, ebből félretenni 1 fillért is közel lehetetlen, 19e-t egész biztosan.
2/10 anonim válasza:
Mindenképpen keresnék valami munkát mellé, akár feketén, besírnám magamat valahova és szinte ingyen dolgoznék, bármit elvállalnék ha tartozásom lenne. Vagy maradék fonalakat kunyerálnék a neten és kutyapulóvereket kötnék belőle, eladnám, vagy gallyakból dekorációkat húsvétra, valami bizniszt kitalálnék, de nem égnék a szégyentől, hogy tartozásom van, az tuti. Az önkormányzattól kérnék lehetőséget a gyerek ingyenétkeztetésére, én meg el lennék napi 3 szelet kenyéren és a legolcsóbb virslin, zsíroskenyéren és káposztán. De ez azért van, mert én utálok tartozni bérkinek is és égnék a szégyentől.
3/10 anonim válasza:
Ha nincs nyelvtudás, akkor intenzív nyelvtanfolyam, aztán nyugaton munkakeresés. Itthon ezt nem lehet megoldani.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor sem , ha anyósodnál lax és felébe kerül a konyha?
2015. jan. 18. 09:54
5/10 anonim válasza:
Hát de most mi ezt honnan tudjuk, hogy milyenek az igényeitek? Ha nem segítenek be anyósodék a konyhán kívül mással, például nem tudsz elmenni dolgozni, addig ők vigyáznának a gyerekre, akkor sehogy nem fogsz havi 20eFT-ot félretenni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem akkor sem. Csak a gyerekre több megy el (normál esetben...), mint 30e forint.
7/10 anonim válasza:
Ez most a saját magad bújtatott sajnáltatása lett volna?
Nem nyert.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatás!
Csak reméltem együtt kitalálunk valamit ami jó módszer lehet.
2015. jan. 18. 14:21
9/10 anonim válasza:
Jó módszert már kaptál: el kell menni dolgozni. Más megoldásod nincs, senki nem fog itt felajánlani ennyit egy vadidegennek.
10/10 A kérdező kommentje:
Jaj nem azért írtam én ki a kérdést hogy adományt szedjek.
Akkor ennyiben maradunk, minden jót!
2015. jan. 18. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!