Konyhai kisegítő Ausztriában. Tapasztalatok?
most megyek nyára dolgozni 1 kis átlagos panzióba
bármilyen tapasztalat érdekel
mit, hogyan kell?
"mit, hogyan kell?"
Mindent elmondanak! ha kis helyre mész, akkor nem lesz gondod. a nagy helyekkel van általában a gond, én azokat nem szeretem, inkább panziókba szoktam menni, családiasabb a légkör.
beszélem a németet meg volt konyhai tapasztalatom DE CSAK itthon
40 ágyas 80 fős éttermes panzióba megyek
köszönöm szépen a választ
csak nem tudom mekkora változás lesz az itteni és az ottani körülmények miatt
mert be kell vallani az itteni konyhák nem éppen a felszereltségükről jók
Ausztriában modern a konyha? Sok gép van?
"Ausztriában modern a konyha? Sok gép van?"
Van ilyen is olyan is. Ez függ a cégtől is ahol dolgozol. Sok gép, az relatív, mert azért kellenek eszközök a konyhába. Konyhai kisegítő leszel vagy mosogató? Mert a kisebb helyeken nincs éles elkülönülés, nálunk például a kicsi helyen kisegítő létemre főztem is, nem is keveset, néha takarítás, stb is volt, viszont a nagy helyen csak egy fix munkám volt: délelőtt a másnapi reggeli előkészítése 230 embernek, délután pedig előételek és saláták készítése.
konyhai kisegítő
a feladataim lesznek: a konyha tisztítása, besegíteni a szakácsnak, mosogatás és néha szoba rendrakás és kerti munka
még az a kérdésem, hogy nehéz megtanulni ezeket a konyhai mosogató gépek kezelését?
olvastam, hogy kint nagyon elterjedt a használata
Nem nehez, egyszerü. De mielött itt berakod a mosogato gepbe, le kell tisztitanod az etelmaradekot, kezzel. A gep csak nagyon rövid ideig megy, szoval semmi esetre sem hagyhatod el az elö-mosogatäst.
Figyelj arra, hogy bejelentsenek.
A hetveget, tulorät ältaläban nem fizetik meg rendesen, ezert küzdened kell majd a normälis fizetsegert.
Engem beosztottak szilveszterre meg karäcsonyra is, egesz napra, alapberert (semmi felär) ugyhogy ott is hagytam öket. Oszträkokra amugy jellemzö ez a sohersäg, de azert gyere csak ide, hadd legyünk itt minel többen magyarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!