Váltanál a helyemben?
Jogász vagyok, 2014 júniusában végeztem az egyetemen. 1 hónapja dolgozom a közigazgatásban, de már most utálom az egészet. Napi 8 órában csak határozatokat hozok, unalmas, monoton, nincs benne kihívás, szakmailag nem fogok tudni fejlődni, bruttó 208 ezer a fizu, plusz bruttó 200 cafetéria/év. Elfekvő. Elgondolkodtam a váltáson, csak attól tartok, hogy szarul fog kinézni az önéletrajzomban, hogy 1 hónap után ugrálok egyik helyről a másikra. Olyan helyen dolgoznék szívesen, ahol minimum nettó 200 lenne a fizetésem, plusz kapnék hozzá még valamennyi cafetériát, és lenne értelme bemenni dolgozni, nem ugyanaz várna mindennap 8 órában. Ügyvéd nem szeretnék lenni, inkább jogtanácsos lennék később egy cégnél, de ahhoz kell szakvizsga, ahhoz pedig 3 év gyakorlat, csak az a nem mindegy, hogy ez a 3 évem hogy telik el.
Te keresnél másik helyet 1 hónap után? Tippeket is szívesen fogadok, hogy te hova jelentkeznél a helyemben.

Jöhetsz velem utat építeni aktatologatás helyett...
Szerintem azért amit csinálsz,a 208 br. is sok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!