Váltanál munkahelyet?
Figyelt kérdés
Az egyik kolléganő (fogalmam sincs mikor és hogyan) de ellenem hangolt bent mindenkit. Én lettem bent a feketebárány aki ha megjelenik valahol mindenki kikerüli.
Mindezt azért mert a barátnőjét akkor rúgták ki a cégtől amikor engem felvettek. Hozzáteszem semmi közöm sem volt az egészhez, teljesen korrekten pályáztam meg a hirdetett állást.
Vélemény?
2013. máj. 8. 08:22
1/5 anonim válasza:
Nem. Legalább senkivel sem kellene jó pofizni. Bejárnék dolgozni, nyugodtan elvégezném a munkámat azt hazamennék.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is így tettem, de pár hónap alatt teljesen kikezdtek bent. Mindenféle pletykákat kezdtek terjeszteni rólam és a főnöknek folyamatosan azt mondták hogy nem dolgozok, kerülöm a munkát. A főnök egy ideig mellettem állt. Most már Ő sem. :(
2013. máj. 8. 12:05
3/5 anonim válasza:
Állj a talpadra és csak a főnöknek bizonyíts ;) Kegyetlen nehéz lehet elhiszem mert én tipikusan mindent magamra veszek de legyél erős ! Sok az ilyen ember sajnos ne hagyd hogy tönkre tegyenek neked bármit is !
4/5 anonim válasza:
Pletykákkal nem kell foglalkozni. Ha csinálod a munkádat annak meg megvan a látszatja, szóval tehet 1 szívességet aki fúr a hátad mögött.
5/5 anonim válasza:
A főnöködnek bizonyíts, ha kell mond el neki mit csináltál, munkaidő végen kérdezd meg, végeztél, van-e még vmi?...stb.... Senki mással ne törődj! Persze ha van egy jobb ajánlat, akkor menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!