Ebben az esetben váltanál munkahelyet?
Idénymunkáról van szó. Nem vagyok bejelentve, utiköltséget nem fizet, munkaruhát nem ad. Gyakorlatikag megkapom az órabérem ami amugy se sok és kész. A főnököm kiabálós,utálatos úgyhogy váltani szeretnék.
Ha más valakihez megyek dolgozni akkor előfordul hogy nem lesz ott annyi munka, lehet hogy kénytelen lesz elküldeni. A mostaninál sincs arra garancia hogy nem megy soha csődbe és tavasztól sok munka lesz. Lehet hogy nem tudom már sokáig tűrni a baromságait és jól kiosztom majd.
Most munkanélküli vagyok hivatalosan és gyakorlatilag is tehát majd tavasszal megyek dolgozni amikor lesz munka.
A Kérdés tehát : Azt a munkát elvállalnád egy ilyen helyett ha az bizonytalan is lehet? Mondom, a mostani se atombiztos munkahely. Szezonban is voltak 4-5 órás műszakok.
téged csak idénymunka érdekel?
banki adós vagy?
Nem idénymunka érdekel csak de az építőipar nem megy télen :S
Ha a szakmámban akarok elhelyezkedni akkor ez van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!