Keresnél másik munkahelyet ha nem éreznéd jól magad ahol most vagy?
Amint találtam másik munkahelyet, már hagynám is ott. De amig nincs másik, addig maradnék.
20 évvel ezelőtt gondolkodás nélkül azonnal felmondtam volna, a most az ember örülhet ha van munkahelye.
Én nem kerestem. Az elején senki nem beszélgetett velem, kinéztek a cégalkalmazottak mint minden bérmunkás társamat.
Ha valami volt biztos bérmunkás volt, a céges megbeszélésekre nem mehetünk, tulajdonképpen "bérkutyák" vagyunk, de mára a legjobb lettem, ha kellett a szünetről mentem vissza, mindent tisztességesen megcsináltam és "lealáztam" a legjobbakat teljesítmény címén és ha kellett kinyitottam a szám mert ezáltal tekintélyt nyertem, mivel a legjobbat nem teszik ki...
Ma már előre köszönnek, megismertek, a legjobb barátom cégalkalmazott.
Ez mindenhol így van.
Mondjuk ha iroda lett volna egy szempillantás alatt leléptem volna, összezárva a sok műkörmös hisztissel tuti nem bírtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!