Hogyan keressek így másik munkahelyet?
Telefon elnémítva, látod a számot, visszahívod.
Ha komolynak tűnő az interjú, valamilyen indokra hivatkozva később mész dolgozni, vagy korábban mész el.
Én így csináltam, mikor kellett...
E-mailekre tudsz válaszolni este is. Nagyon ritkán hívnak fel elsőre.
Ha meg személyes interjúra kerülne sor, akkor meg lehet mondani, hogy neked mikor jó.
A legtöbben megértik, hogy váltani szeretnél, ezért a jelenlegi munkahelyedhez is alkalmazkodni kell.
Amikor utoljára munkát kerestem, a cégek 80%-a magántelefonszámról hívott. Van olyan, hogy napi 10 órát dolgozom, és csak másnap tudnám visszahívni a számot, ha kijelezte, holott lehet másnap kéne mennem az időpontra..
Gondolkoztam, hogy beleírom az önéletrajzba, hogy hagyjanak üzenetet, nem tudom ez kivitelezhető-e. Az elkéredzkedést nem tudom hányszor tudnám eljátszani.
Kimész wc-re, és a folyosón gyorsan megbeszéled.
Vagy üzenetrögzítőt kapcsolsz be, és megmondod mikor vagy elérhető vagy adjanak telszámot és visszahívod...
Köszönöm szépen mindenkinek.
Beállítom a telefonomon a hangpostát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!