Miért viselkedik így egy főnök?
Nem tudom nem felvenni. Keresem a hibát magamban.
Mégis, mit akarna?
-Ugyan azért amiért egyes helyeken eljátszák azt hogy pl 1 napra behívnak embereket minden nap és nem fizetik ki és akár hónapokig van nekik folyamatos ingyen munkaerejük.
-Ugyan azért amiért már diákokat,gyerekeket ingyen dolgoztatnak iskolásként majd mehetnek a lapátra.
-Ugyan azért amiért 4 órában vesznek fel valakit és 12 órában dolgoztatnak.
Egyszerűen sz háziak és a kutya által kinyomott ürülék szagához mérten minősiteném őket.Ne őröld ezen magad kérdező mert szar emberekkel nem lehet mit csinálni.Én is régen idegesítettem magamat ilyen embereken de ma már nem teszem.Ma már munkahelyen ha van lehetőségem ott lopok ahol tudok.És próbamunkánál pl már rögzitem a beszélgetést is és aki nem fizet megyek jelentgetni.Aki ilyen sz házit megtud lopni vagy alá tud neki tenni tegye csak meg.Az ember ne azért keresse magában a hibát mert egy trágyakupac alatti lény aki a kizsákmányoláshoz ért csak meg a zsebe töméséhez a kiszemelt alkalmazotton veri el a balhét.Nekem lenyomott volna ilyen szőveget a tőbbi dolgozó füle hallatára küldtem volna el a jó.
Nincs kinek szóljak...a fönököm.
Nem, nem esett le h akarna valamit. Nem értem, ezt mire alapozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!