Milyen munkát ajánlotok?
Olyan munkát keresek, ami nem unalmas, inkább mozgalmas (utálok unatkozni, mert nem telik az idő). Emellett távol vagyunk a főnöktől (nem tud állandóan lecseszni), és emberekkel sem kell állandó kapcsolatban lenni (utálom, ha parasztok velem, pl. autómosóban).
Nekem eddig csak a "futár" jutott eszembe, de mindenhova saját autó kell, úgy meg nem éri meg. Unix-hoz kiszállítónak jelentkeztem, de oda meg vmiért nem akarnak még interjúra sem behívni. :(
Olyan kéne, ahol az órabér legalább nettó 600Ft, az nem gond, ha sokat vagy hétvégén is kell dolgozni.
Ötletek? Köszi! :) 23F
A postát ajánlom. Lapkihordó vagy levélkézbesítő, csak hát az elég felelősségteljes munka, biztos nagyon megnézik, kit vesznek fel, pénzzel is kell bánni, amikor a nyugdíjakat szállítják ki. Talán a lapkihordó lenne jó, csak ehhez korán kell kelni. - Egyébként amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ha te udvarias vagy a vevővel az autómosóban, jól végzed, ami a munkád, miért lennének "parasztok" veled? Ha meg azok, azt is udvariasan el lehet hárítani, ki lehet kérni magadnak: Uram, én sem ilyen hangon beszéltem Önnel - például így.
Ha szeretnél embereken segíteni, elmehetnél talán a mentősökhöz valamilyen segédápolónak. Ott csak betegekkel kellene kapcsolatban lenned. Nem tudom, azt szeretnéd-e.
"Amit az 1-es írt, oda nem felsőfokú végzettség kell?"
Nem. Leginkább rokoni. De egy kis tapasztalattal, érezni fogod hogy a csokis masszázs csokija porból van-e. Borzasztó munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!