Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát ajánlotok?

Milyen munkát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Olyan munkát keresek, ami nem unalmas, inkább mozgalmas (utálok unatkozni, mert nem telik az idő). Emellett távol vagyunk a főnöktől (nem tud állandóan lecseszni), és emberekkel sem kell állandó kapcsolatban lenni (utálom, ha parasztok velem, pl. autómosóban).

Nekem eddig csak a "futár" jutott eszembe, de mindenhova saját autó kell, úgy meg nem éri meg. Unix-hoz kiszállítónak jelentkeztem, de oda meg vmiért nem akarnak még interjúra sem behívni. :(

Olyan kéne, ahol az órabér legalább nettó 600Ft, az nem gond, ha sokat vagy hétvégén is kell dolgozni.

Ötletek? Köszi! :) 23F

2015. jan. 13. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Utazási irodáknál lehetsz üzletkötő. 3-4 havonta egy-egy országot kell feltérképezni, az ottani szállodákról írni, minden szolgáltatást kipróbálni (jakuzzi, vízisí, különböző lakosztályok színvonala), aztán ajánlást írni az utazási irodának. Kapsz egy végtelenített bankkártyát és irány Görögöország (mondjuk, de bármelyik nyaraló célállomás lehet). Ez megfelelne?
2015. jan. 13. 10:51
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Ez jól hangzik, de sztem ez nem üzletkötő, hanem inkább vmi "tesztelő" beosztást jelentene. Hol lehet ilyet találni? Mert üzletkötőknek inkább a kliensek beszervezése a feladatuk, nem a tesztelés, pl.: [link]
2015. jan. 13. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Lefelé igen. Fölfelé pedig parnercégek megtalálása. Itt szerzel kapcsolatokat az utazási irodának. Angolul tudni kell persze.
2015. jan. 13. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A postát ajánlom. Lapkihordó vagy levélkézbesítő, csak hát az elég felelősségteljes munka, biztos nagyon megnézik, kit vesznek fel, pénzzel is kell bánni, amikor a nyugdíjakat szállítják ki. Talán a lapkihordó lenne jó, csak ehhez korán kell kelni. - Egyébként amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ha te udvarias vagy a vevővel az autómosóban, jól végzed, ami a munkád, miért lennének "parasztok" veled? Ha meg azok, azt is udvariasan el lehet hárítani, ki lehet kérni magadnak: Uram, én sem ilyen hangon beszéltem Önnel - például így.

Ha szeretnél embereken segíteni, elmehetnél talán a mentősökhöz valamilyen segédápolónak. Ott csak betegekkel kellene kapcsolatban lenned. Nem tudom, azt szeretnéd-e.

2015. jan. 14. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit az 1-es írt, oda nem felsőfokú végzettség kell?
2015. jan. 14. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
folyt.: mert egy kis középfokú tudással, ugyan hogy tudja valaki megállapítani, hogy amit lát, tapasztal, az jó-e vagy sem.Legfeljebb azt, hogy ő ott jól érzi-e magát, de ez édeskevés.
2015. jan. 14. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:

"Amit az 1-es írt, oda nem felsőfokú végzettség kell?"

Nem. Leginkább rokoni. De egy kis tapasztalattal, érezni fogod hogy a csokis masszázs csokija porból van-e. Borzasztó munka.

2015. jan. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!