Hogy tudtok 8 órás munkát vállalni 1-2-több kisgyermek mellett? Vagy milyen részmunkaidős állást?
Kicsit kétségbeejtőnek érzem a helyzetem, mert szeptember óta keresek részmunkaidős állást 5 év gyes után (2,5 és 5 éves fiam van), amit sajnos nem nagyon találni, illetve volt egy jutalékos, amit el is kezdtem, de 6 hét után ott kellett hagynom, mert ahhoz, hogy a jutalékom megkapjam, 8-9 órát is dolgozni kellett, amit a mi életvitelünkkel nem tudok vállalni. Férjem keresi a több pénzt, Ő reggel 7-kor már elmegy ittonról és 6 után ér haza. Nagyszülőket nem tudjuk rendszeresen mozgósítani.
Nem tudom, más hogy oldja meg? 4-6 órában milyen állásokat tudok találni, ami nem eladói, vagy ha jutalékos, akkor is fix? Budapesti vagyok.
Kedves Utolsó, köszönöm segítőkész válaszod, Te biztosan mentálhigiénés vagy valamilyen karikatív területen dolgozol..
Szó sincs arról, hogy ne lennék rugalmas, csupán arról, hogy a jelenlegi élethelyzetem kizár jó pár lehetőséget. "Rangon aluli munka"? Ilyet nem írtam, az eladói munkakört a beosztás miatt zártam ki, de nagyon megköszönöm, ha valaki tud fix munkaidőben 9-15:30-ig ajánlani valamit.
Én sem találtam semmit 4 vagy 6órában, 3éven át próbáltam, és Budapesten élek, a belvárosban! A végén úgy oldottam meg, hogy anyám vállalta, hogy rendszeresen elhozza az oviból, hetente többször is, másképpen a mai napig nem lenne munkám és a 22000Ft szociális segélyből nyomorognánk. Elváltam,1 gyerek van, 6éves. Az exem eltűnt,nem fizeti a gyerektartást...
Hozzáteszem, rengeteg részmunkaidős állást hirdetnek, de ezek mind tömbösítve vannak, azaz a heti 20óra nem 4x5óra, hanem 2x11,az ebédidőt, szünetet nem fizetik. A heti 30órásak 3x11órás műszakok. Anyámnak legalább könnyebb, ha csak 3napra van befogva és 4nap szabad.Nem így terveztem, de ember tervez, isten végez, egy válás is becsúszott a pakliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!