Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudtok 8 órás munkát...

Hogy tudtok 8 órás munkát vállalni 1-2-több kisgyermek mellett? Vagy milyen részmunkaidős állást?

Figyelt kérdés

Kicsit kétségbeejtőnek érzem a helyzetem, mert szeptember óta keresek részmunkaidős állást 5 év gyes után (2,5 és 5 éves fiam van), amit sajnos nem nagyon találni, illetve volt egy jutalékos, amit el is kezdtem, de 6 hét után ott kellett hagynom, mert ahhoz, hogy a jutalékom megkapjam, 8-9 órát is dolgozni kellett, amit a mi életvitelünkkel nem tudok vállalni. Férjem keresi a több pénzt, Ő reggel 7-kor már elmegy ittonról és 6 után ér haza. Nagyszülőket nem tudjuk rendszeresen mozgósítani.

Nem tudom, más hogy oldja meg? 4-6 órában milyen állásokat tudok találni, ami nem eladói, vagy ha jutalékos, akkor is fix? Budapesti vagyok.

2015. jan. 13. 08:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó, köszönöm segítőkész válaszod, Te biztosan mentálhigiénés vagy valamilyen karikatív területen dolgozol..

Szó sincs arról, hogy ne lennék rugalmas, csupán arról, hogy a jelenlegi élethelyzetem kizár jó pár lehetőséget. "Rangon aluli munka"? Ilyet nem írtam, az eladói munkakört a beosztás miatt zártam ki, de nagyon megköszönöm, ha valaki tud fix munkaidőben 9-15:30-ig ajánlani valamit.

2015. jan. 19. 10:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es Válaszoló! Megtennéd, hogy leírod, hol és mit dolgozol, vagy milyen jellegű munkára gondolsz? (Akár privátban, ha nem akarod itt megosztani). Köszönöm!
2015. jan. 19. 10:42
 13/13 Anett80 válasza:

Én sem találtam semmit 4 vagy 6órában, 3éven át próbáltam, és Budapesten élek, a belvárosban! A végén úgy oldottam meg, hogy anyám vállalta, hogy rendszeresen elhozza az oviból, hetente többször is, másképpen a mai napig nem lenne munkám és a 22000Ft szociális segélyből nyomorognánk. Elváltam,1 gyerek van, 6éves. Az exem eltűnt,nem fizeti a gyerektartást...

Hozzáteszem, rengeteg részmunkaidős állást hirdetnek, de ezek mind tömbösítve vannak, azaz a heti 20óra nem 4x5óra, hanem 2x11,az ebédidőt, szünetet nem fizetik. A heti 30órásak 3x11órás műszakok. Anyámnak legalább könnyebb, ha csak 3napra van befogva és 4nap szabad.Nem így terveztem, de ember tervez, isten végez, egy válás is becsúszott a pakliba.

2022. febr. 25. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!