Szerintetek normálisak az ilyen munkaadók, de komolyan hogy vasárnap hívnak fel? Ez nem pofátlanságnak a teteje? Mi a véleményetek egy ilyen cégről?
ma 13:38
Én nem pontoztalak le,egyetértek veled,a szocializmust leszámítva.Nem élnék a szocializmusban.
Jól értem, hogy neked NEM volt munkaviszonyod, nem volt szerződésed, tehát végül is egy állásajánlattal "zavartak" vasárnap?
A cég soha nem a te érdekedet fogja nézni. Gondolom, hogy szerette volna, ha te mész, de a főnöknek minden más fontosabb volt egészen vasárnapig. Ezért nem keresett két ünnep között... Illetve ezért nem talált meg. Gondolom vasárnap jött rá, hogy húbaz, elfelejtettem elintézni, nincs ember holnapra! Ekkor gyorsan hív téged, ki vagy kapcsolva.. Te mit csináltál volna a helyében? Én azt, amit ő tett. Kerítettem volna valakit, aki be tud jönni másnap... akárkit... Szerintem sajnál téged, de nem nagyon tudott mást csinálni. Ha nem puffogsz, talán felvesz még, mondjuk februártól...
Nem neked szólt az üzenetem kérdező. :) Annak aki lepontozott, de mindegy is.
Szóval jah, ma már sokat nem várhatsz a munkaadóktól, gyakorlatilag már annak is örülhetsz ha bejelent és tisztességesen ki is fizet. Sajnos ilyen világot élünk.
Rettenetesen hisztérikus vagy. Ez elég rossz tulajdonság.
Te egy alkalmi munkavállaló vagy. A cég nem áll le hétvégén, felismerte, hogy kell valamilyen munkára ember. És végig hívja a feladatra alkalmasakat. Ha nem érsz rá vagy nem akarsz, lesz más. Főleg ha betanított munkáról van szó. Nem értem a hiszti tárgyát. Jogod van nem felvenni, de a munkáltatónak meg joga van mást alkalmazni. Ilyen egyszerű.
ma 17:47
Te is olyan sötét vagy mint az éjszaka már bocsi....
Párszor leírtam,hogy felvettem vona,de lemerült előző nap a telefonom és egy ismerősnél voltunk hétvégi kis összejövetel volt,iszogattunk így későn is értünk haza,majd el is felejtettem töltőre dugni a telefont.Délután 4-5 körül kapcsoltam be,ilyenkor küld egy sms-t hogy xy szám keresett.Mivel nem ismertem a számot,nem akartam pofátlanul visszahívni vasárnap kora este.Így ma reggel hívtam vissza,de arra már késő volt,és amúgy sem gondoltam hogy vasárnap hívnak munkaügyben.
"
Te is olyan sötét vagy mint az éjszaka már bocsi....
Párszor leírtam,hogy felvettem vona,de lemerült előző nap a telefonom és egy ismerősnél voltunk hétvégi kis összejövetel volt,iszogattunk így későn is értünk haza,majd el is felejtettem töltőre dugni a telefont."
Ilyen marhaság után te vagy itt a legsötétebb. Szerinted egy céget hol a rákba érdekel, hogy te miért recskázol 2 napig és nem veszed fel? Attól még valakinek kell dolgoznia hétfőn és láthatóan könnyű pótolni.
"Volt már jópár munkahelyem,de soha nem hívtak munkaügyben vasárnap"
Na, most meg itt egy cég aki ilyen. Az alapkérdés az, hogy pofátlanság-e tőlük vagy sem. Meg hogy mi a véleményünk.
Szerintem nem pofátlanság. Ha rájön, hogy szüksége van hirtelen munkaerőre, akkor vasárnap hív.
Te meg legfeljebb nemet mondasz. Vagy nem veszed fel. Vagy hétfőn hívod vissza és addigra már késő lesz (így jártál).
"A kérdést direkt ide írtam mert ez már szánalom a köbön."
Tényleg az, itt kb már mindenki szán téged, mert nem érted meg, hogy mi a szereped a munkaerőpiacon. Ne érts félre, jogod van bármihez (nem felvenni, későn visszahívni, visszautasítani - sőt: még hőbörögni is), csak épp egyik sem segít. Írhatsz még 3 oldalt arról, hogy EZ A CÉG MIÉRT SZAR, de attól még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!