Szerintetek normálisak az ilyen munkaadók, de komolyan hogy vasárnap hívnak fel? Ez nem pofátlanságnak a teteje? Mi a véleményetek egy ilyen cégről?
Nem normális, de ez van. Ha kell a meló, legyèl bekapcsolva. Én körmös vagyok, a vendég simán hív vasárnap délben, ha épp nem veszem fel, még ő van kiakadva. Ha nem dolgozok vasàrnap, megint én vagyok a sz.r.
De van, aki reggel 7-kor hìv, mások este 8-9 után. Ha nem veszem fel, keres mást.
ma 11:04
Tudom milyen a vendéglátás,dolgoztam abban is.Ez nem vendéglátás.Hétfőtől péntekig tartó munka.Álmomba nem gondoltam volna hogy pont vasárnap fog felhívni,amikor vendéglátásban dolgoztam,engem soha nem hívtak munkügyben,max szombaton.A telefonom pont lemerült előzőnap este,majd másnap azaz vasárnap délután vettem észre.
De ne ide ird, mert nem ide tartozik!
Ne hanyjatok mar ossze a topicot, legyetek szivesek! Benne van a szabalyzatban is!
ma 11:08
Nem nem vettem fel,értelmezd a kérdést,pont lemerült a telefonom és csak vasárnap délután vettem észre.Amúgy mentem volna dolgozni és fel is vettem volna,de szerintem az ember a legkévésbé számít arra,hogy vasárnap hívják munkaügyben.Ha bevan kapcsolva,akkor felvettem volna,bár akkor is kicsit meglepődtem volna,ha vasárnap hív.
Nem érzem jogosnak a felháborodásod!
Örülnél inkább, hogy hívnak munka miatt és nem háborognál.
Én vasárnap is örülnék, ha munkával kínálnának.
És tényleg nem vagy fontos, ezt szokd meg, semelyik cégnél sem, mert 2 perc alatt találnak a helyedre 20 másik embert vasárnap is.
Itt nem neked kellene háborognod, hanem a munkáltatónak, hogy többször keresett és te még annyit sem tettél meg, hogy felvedd a telefont.
Kereskedelemben dolgozom, engem volt, hogy ünnepnapon hívtak fel, vagy a szabadnapomon, hogy azonnal menjek be. Nem tudom mi a problémád. Ebben nem látok semmi pofátlanságot.
Ha tudja, hogy hétfőn reggel szükség van egy munkásra, akkor teljesen normális, hogy nem hétfőn reggel hívott fel. Lehet rád akkor volt ideje.
Nyugodtan visszahívhattad volna, mert neked fontos a munka nem pedig neki, ha meg volt olyan "pofátlan", hogy felhívott, akkor te miért ne zavarhattad volna? A te érdeked lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!