Szerintetek normálisak az ilyen munkaadók, de komolyan hogy vasárnap hívnak fel? Ez nem pofátlanságnak a teteje? Mi a véleményetek egy ilyen cégről?
ma 11:19
Nem keresett többször!Hazudott nekem.Az ünnepek alatt végig bevoltam kapcsolva,ha nincs térerő,vagy éppen lemerülök és nem tudom töltőre dugni,akkor is kapok egy sms-t,még a számot is kiírja hogy ki keresett.Szóval nem keresett többször.A másik dolog,hogy pont szombaton fogyott le a telefonom,és csak vasárnap délután vettem észre.Mivel nem tudtam kiaz,így vasárnap nem volt pofám visszahívni.Volt már jópár munkahelyem,de soha nem hívtak munkaügyben vasárnap,pláne nem egy olyen cégtől,ahol hétfőtől-péntekig van munka.
ma 11:42
Gratulálok!!Értelmi szinted egyenlő egy kis egérével!Persze hogy akarok b+,bocsi a stílusért de az ilyen barmok feltudják kúrni az agyam.
Hol látsz a kérdésbe olyat hogy nem akarok?Leírtam hogy nem azért nem ért el,mert nem vettem fel,hanem azért mert lemerült a telefonom szombat este és másnap,azaz vasárnap délután vettem észre.Plusz még az egyenlegem is lemerűlt.Ma reggel az volt az első hogy elmentem telefont tölteni és fel hívtam.De arra már behívott mást,most abban reménykedem,velem jobban megvolt elégedve és majd visszahív még késöbb.Én mentem volna dolgozni még egyszer mondom!!!
Gondolom akkor derült ki, hogy tényleg kell-e a (plusz) munkaerő vagy nem az adott feladatra. Vagy SOS-ben kellett az ember.
Gondolom van még pár név az adatbázisukban, nálad nem járt szerencsével, de kellett valaki, keresett és talált. Fél nap, de pár óra bőven elég erre. Én is jártam már így. Ezért figyelek, hogy állandóan elérhető legyek.
Nehogy már kötlessége legyen állandóan elérhetőnek lenni. Hétéfőtől péntekig dolgozik, hogy hétvégén nála van-e a telefon, az az ő dolga. A testvérem rendszergazda, hétvégére kikapcsolja a melós telefonját, mert képesek szombat este tízkor felhívni valami nyomorult kis dolog miatt. Ő nem dolgozik szombat este és kész.
Szóval én megértelek kérdező. Vendéglátásban vagyok, habár már a felmondási időmet töltöm, mert én nem bírom elviselni ezt a fajta hozzáállást, hogy egy órával a megbeszéllés előtt hívnak fel, hogy menjek, a szabadnapomon. Akkor találták ki, vagy csak leszarnak? Nyilván az utóbbi. Nekem ez nem jön be, majd lesz másik, de mindenkinél van egy határ, hogy mit enged meg munkáltatójának és mit nem.
Nem azt mondom, hogy derogál felvenni a telefont pihenőnapon, de előfordul, hogy valami közbejön, mint nálad. Ha ezt egy munkáltató nem tudja tolerálni, akkor jobb is, ha másik embert keres.
Igen, mert az emberek hagyják. Ahogy azt is, hogy egy órával a kezdés előtt hívják be őket. Ezt nem kellene elfogadni és akkor nem engednék meg maguknak. De ugye ez Mo. Két multinál is dolgoztam, ilyen elő nem fordulhatott volna és nem is fordult elő a 8 év alatt. Mióta magyar cégnél vagyok, azóta látom, hogy "elfogadott" ez a szisztéma, ahogy az is, hogy ledolgozzák a táppénzt, meg nem írják be a teljes munkaidőt. Én meg nézek rájuk hülyén, hogy miééért??
Attól, hogy vannak, akik ezt elfogadják, még nem válik normálissá, jogszerűvé meg főleg nem. De ugye ha nem tetszik, el lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!