Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek normálisak az...

Szerintetek normálisak az ilyen munkaadók, de komolyan hogy vasárnap hívnak fel? Ez nem pofátlanságnak a teteje? Mi a véleményetek egy ilyen cégről?

Figyelt kérdés
A kérdést direkt ide írtam mert ez már szánalom a köbön.Dolgoztam egy cégnél még az ünnepek elött,ilyen egyszerűsített szerződéssel amit mindig havonta meghosszabítanak.Majd mondta hogy januárban jelentkezik az ünnepek után és akkor folytatjuk a munkát.Mondom rendben ok hívjon nyugodtan.Tegnap azaz vasárnap délelött 10-kor felhív és csodálkozik hogy kivan kapcsolva a telefonom!Majd azt kamuzza nekem,hogy már hívott karácsony és szilveszter között is,de nem ért el.Mondom engem ugyan nem!Végig bevoltam kapcsolva,ha nincs térerő,vagy kivan kapcsolva a telefon,akkor is kapok sms-t hogy volt nem fogadott hívásom és azt is kiírja hogy ki hívott.Majd felhív vasárnap,azaz tegnap a pofátlanja,csak este vettem észre hogy hívott,mivel kivoltam kapcsolva.Mondom nem hívom vissza már vasárnap este,nem leszek akkora paraszt.
2015. jan. 5. 10:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

ma 11:19

Nem keresett többször!Hazudott nekem.Az ünnepek alatt végig bevoltam kapcsolva,ha nincs térerő,vagy éppen lemerülök és nem tudom töltőre dugni,akkor is kapok egy sms-t,még a számot is kiírja hogy ki keresett.Szóval nem keresett többször.A másik dolog,hogy pont szombaton fogyott le a telefonom,és csak vasárnap délután vettem észre.Mivel nem tudtam kiaz,így vasárnap nem volt pofám visszahívni.Volt már jópár munkahelyem,de soha nem hívtak munkaügyben vasárnap,pláne nem egy olyen cégtől,ahol hétfőtől-péntekig van munka.

2015. jan. 5. 11:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Oké akkor a válaszok alapján,teljesen egyértelmű hogy én vagyok egy idiota...
2015. jan. 5. 11:34
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
most akar-e dolgozni vagy nem?! őnagysága!!!
2015. jan. 5. 11:42
 14/30 A kérdező kommentje:

ma 11:42

Gratulálok!!Értelmi szinted egyenlő egy kis egérével!Persze hogy akarok b+,bocsi a stílusért de az ilyen barmok feltudják kúrni az agyam.

Hol látsz a kérdésbe olyat hogy nem akarok?Leírtam hogy nem azért nem ért el,mert nem vettem fel,hanem azért mert lemerült a telefonom szombat este és másnap,azaz vasárnap délután vettem észre.Plusz még az egyenlegem is lemerűlt.Ma reggel az volt az első hogy elmentem telefont tölteni és fel hívtam.De arra már behívott mást,most abban reménykedem,velem jobban megvolt elégedve és majd visszahív még késöbb.Én mentem volna dolgozni még egyszer mondom!!!

2015. jan. 5. 11:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor derült ki, hogy tényleg kell-e a (plusz) munkaerő vagy nem az adott feladatra. Vagy SOS-ben kellett az ember.

Gondolom van még pár név az adatbázisukban, nálad nem járt szerencsével, de kellett valaki, keresett és talált. Fél nap, de pár óra bőven elég erre. Én is jártam már így. Ezért figyelek, hogy állandóan elérhető legyek.

2015. jan. 5. 11:52
 16/30 anonim ***** válasza:
58%

Nehogy már kötlessége legyen állandóan elérhetőnek lenni. Hétéfőtől péntekig dolgozik, hogy hétvégén nála van-e a telefon, az az ő dolga. A testvérem rendszergazda, hétvégére kikapcsolja a melós telefonját, mert képesek szombat este tízkor felhívni valami nyomorult kis dolog miatt. Ő nem dolgozik szombat este és kész.

Szóval én megértelek kérdező. Vendéglátásban vagyok, habár már a felmondási időmet töltöm, mert én nem bírom elviselni ezt a fajta hozzáállást, hogy egy órával a megbeszéllés előtt hívnak fel, hogy menjek, a szabadnapomon. Akkor találták ki, vagy csak leszarnak? Nyilván az utóbbi. Nekem ez nem jön be, majd lesz másik, de mindenkinél van egy határ, hogy mit enged meg munkáltatójának és mit nem.

Nem azt mondom, hogy derogál felvenni a telefont pihenőnapon, de előfordul, hogy valami közbejön, mint nálad. Ha ezt egy munkáltató nem tudja tolerálni, akkor jobb is, ha másik embert keres.

2015. jan. 5. 11:54
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Néz kedves kérdező! Az a baj, hogy ez már nem a régi szocializmus, hogy a vasárnap szabadnap, meg hogy mi keresztény ország vagyunk, ez ma már senkit, sehol nem érdekel, csak az hogy profitálj. Az ember csak egy eszköz, ha elkopik, vagy eltűnik elővesznek egy másikat. Ez a modern kor vívmánya, nem emberek vagyunk hanem eszközök, és kódszámok, semmi több. Ha nekik Szent este kellesz, akkor ők olyankor hívnak, senkit nem érdekel, hogy te esetleg Karácsonyozni szeretnél azzal a néhány megmaradt családtagoddal. Ezért rühellem ezt az egész életet és a rendszert és az a durva, hogy a sok "kedves" honfitársunk ehhez asszisztál is és bólogatnak, hogy igen ez így teljesen rendjén van. De hát ha ez kell az embereknek, hát csinálják és legyenek boldogok, hogy nem tudnak egy kicsit sem pihenni, hogy esélye sem lesz hogy valaha családja legyen, vagy hogy jól érezze magát.
2015. jan. 5. 12:27
 18/30 anonim ***** válasza:
19%
párjaagalamboknakvan felhasználótól egyébként ne várj megértést, mert ő mindenkinek a negatív xarságát irkálja. Biztos valami nyugdíjas fax. Agyrém amiket kommentelj, ne foglalkozz vele!
2015. jan. 5. 12:30
 19/30 anonim ***** válasza:
54%
Normális keretek között tényleg felháborító, de Magyarország ettől igen távol áll. Jelenleg ott tartunk, hogy az emberek többsége örülhet, ha talál havi nettó 80 ezer Ft-ért egy takarítói állást napi 10-12 órában, heti 6 nap. Nem kell szeretni, nem kell megszokni, de ez a helyzet és javulni nem fog, ahogy az már látszik évek óta.
2015. jan. 5. 13:05
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

Igen, mert az emberek hagyják. Ahogy azt is, hogy egy órával a kezdés előtt hívják be őket. Ezt nem kellene elfogadni és akkor nem engednék meg maguknak. De ugye ez Mo. Két multinál is dolgoztam, ilyen elő nem fordulhatott volna és nem is fordult elő a 8 év alatt. Mióta magyar cégnél vagyok, azóta látom, hogy "elfogadott" ez a szisztéma, ahogy az is, hogy ledolgozzák a táppénzt, meg nem írják be a teljes munkaidőt. Én meg nézek rájuk hülyén, hogy miééért??

Attól, hogy vannak, akik ezt elfogadják, még nem válik normálissá, jogszerűvé meg főleg nem. De ugye ha nem tetszik, el lehet menni.

2015. jan. 5. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!