Szerintetek gusztustalan ezt így kinyilvánítani?
Egy baráti beszélgetés alkalmával ezt találtam mondani:
"Mivel materiális társadalomban élünk ezért, ha nem tudod anyagi javakká, vagy a társadalom számára hasznos tevékenységgé váltani azt a tudást, amit a diploma képvisel akkor semmit nem ér a diploma és senki nem fog alkalmazni téged...."
Böszmeség, bunkóság, ezt így kimondani?
Nehezen tudom elképzelni azt a meghitt, baráti beszélgetést, ahol ez a rövidke tőmondat ebben formában elhangzik egy pohár forralbor mellett... Valami elvont tankönyvben olvasva még esetleg.
Amúgy a mondandó jogos. Én sosem tartottam bunkóságnak kimondani az IGAZAT, sőt, a barátaimtól is elvárom, hogy őszinték legyenek hozzám és ne kerteljenek.
Ez tény, nem bunkóság.
Miért alkalmaznának valakit, akinek igaz, hogy van egy papírja, de nem tud hasznos munkát végezni?
"volt 12 hónap gyakorlatom, ami olyan mintha 1 évig dolgoztam volna a szakmámban." wtf ?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!