Most hogy a Díjnetet az ELMŰ antidemokratikus gusztustalan módszerrel kigolyózta, hol és hogyan kell kifizetni a villanyszámlát?
A Díjnetes megbízást nem kell lemondanod, az minden ELMŰ ügyfélnek automatikusan megszűnik. Ekkor át is állítanak az ELMŰ saját számlabemutatási rendszerére.
A csoportos beszedési megbízás nem változik, mivel annak semmi köze a Díjnethez. Az csak a szolgáltató, a bank és közted fennálló háromoldalú szerződés.
Az ELMŰ e-számláját lemondtam, és papír alapon kérem. Bízom abban, hogy ez magasabb költségeket fog számukra jelenteni, mint a Díjnet/Távszámla szerződés. Ezt javaslom neked is.
Ezzel csak azt érnénk el, hogy a költségeket majd ránk hárítják. Lásd a bankok gusztustalan viselkedését.
Rezsicsökkentés ide vagy oda.
Ha bankkártyával szeretném online fizetni ezentúl az ELMŰ villanyszámlát akkor megtehetem? Hogyan? ker.elmu.hu oldalon?
#1 vagyok.
Elméletileg a ker.elmu.hu oldalon működik a bankkártyás fizetés. Azonban én nem vagyok hajlandó sem ezt az elavult SAP felületet használni, sem százféle helyen tárolni a számláimat.
Mivel amúgy is egy ELMŰ ügyfélszolgálat közelében lakom, ezért besétálok havonta egyszer és kifizetem bankkártyával.
Gondolkodom, hogy áttérek beszedésire, vagy alternatív szolgáltatót választok, aki a Távszámlán/Díjneten továbbra is hajlandó bemutatni a számláit.
Iszonyatosan gagyi az ELMŰ online fizetési felülete. SZÉGYEN!
Persze mondhatjuk, hogy működik, de forduljon fel aki azt a xart elfogadta az informatikusoktól.
Hallottam már hajmeresztő fejlesztési megrendelésről milyen pénzeket -lopnak- kérnek pár napos munkáért az ELMŰnél.
Megdöbbentő ez a mocskos korrupt közmű szféra. Pár szemétláda miatt megy el az ember kedved mindentől. Egy szűk, alávaló, mocskos, alja réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!