A pszichológus szakma megélhető? Lehet mellette állatot nevelni?
Nagyon szeretnék segíteni másokon, mert sose feledem, hogy mögöttem is állt/áll egy személy, aki megért és tanácsot ad. Nem azt akarom, hogy naponta tudjak vásárolgatni, hanem hogy megélhetőségem legyen és tudjak egy kutyát nevelni mellette.
(nagyon szeretem a kutyákat különösebben a Német Juhászokat és szeretnék majd tartani egyet, de persze ha jönne egy vendégem és nem szeretné a kutyát ott látni, akkor valahova elvinném :) )
Meg tudok élni belőle?
Különösebben sérült gyerekekkel foglalkoznék inkább (pl. értelmi fogyatékossal stb.).
Tudnék még a fizetésből oktató meg szórakoztató játékokat venni az adott személynek, hogy fejlesszem?
(a kutya azért is kéne, hogy határozottságot neveljek a gyerekekbe :) )
Amúgy még csak 7.-es vagyok. Nyilván változik az érdeklődési köröm meg minden, de ez már sokszor akartam lenni és tényleg vágyok rá. Esetleg elég ha leginkább reál tantárgyakból vagyok jó? És ha művészeti megyek 9-12-be?
"megélhető"?
"állatot nevelni"?
hmm... oké, hogy még nagyon fiatal vagy, de azért ez röhejes, ne is haragudj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!