Mint fizioterapeuta, vagy pszichológus, milyen esélyeim lennének angliában?
Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos, és el kell döntenem, hova tovább. Azt tudom, hogy Angliába szeretnék kiköltözni, miután befejeztem a tanulmányaimat, régi álmom.
Egészségügyibe mennék, fizioterapeutára vagy nevelönöire. Egyetemre pedig pszichológiára.
Szerintetek? Ezekkel a szakmákkal el lehet helyezkedni?
2013. dec. 30. 13:45
1/6 anonim válasza:
Angliában sokkal jobban keresnek a pszichológusok, mint itthon, de ha ezt akarod csinálni, akkor semmi esélyed nincs az itthoni diplomával, eleve kint kell tanulnod.
2/6 anonim válasza:
Fizioterapeutaként is van esélyed és szerintem pszichológusként is,de tény, hogy utóbbihoz tökéletes nyelvtudás kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Második anyanyelvem az angol, szinte már most tökéletesen beszélek, de még tanulom hozzá a szakfogalmakat. :)
2013. dec. 31. 16:50
4/6 anonim válasza:
Szuper! Akkor már csak valami olyat tanulj, amiket írtál és a jövőd rendben:)
5/6 anonim válasza:
Olyan jo latni hogy vannak torekvo fiatalok!! Gratulalok!! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2014. jan. 5. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!