Lyconet (lyoness) hallott már valaki?
Itt be kell fizetni egy (a legolcsobb) 30 ezer forintos Business Pack-et aztan 10 embert meghivni majd nekik is 10-et igy folytatva , es a vasarlasaikbol penzt, sp pontot kapunk. Ez eddig ismeros gondolom de a lyconetnel vannak szintek (1-8) es minden szinten van bonusz es a shopping pontok utan meg jon penz . A 4. szinten egy fekete vagy feher nemet autot valaszthatok amit megvesz a ceg valamint a 8-as szinten mar 15 millio forint bonusz es a sp-pontok . Kerdesem az lenne, hogy erdemes lenne-e ebbe belevagni?
Az ajanlom elmondasa szerint 1600 + ember van mogotte es penzt is keres vele(havi 300ezernel tart)
Par embert mar meghivtam de meg nem fizettem be a business pack-et
Kérdések:
Ez a lyconet, mint anyacég egyáltalán létezik?
Az oldalának a látogatottsága elég erősen a NULLÁhoz konvergál. És alig másfél éves az egész.
Miért? Ha normális cég, akkor miért ilyen alacsony a látogatottsága.
A befizetett pénzről kapok számlát? Ha igen, akkor ki a kiállító és milyen tétel)ek) szerepelnek rajta?
Melyik áruházláncokkal van szerződése a cégnek? A Lyonessnek legalább van a Praktikerrel (ezt biztosan tudom), de van még jópár.
Ez a business packet veszek, ez mit takar pontosan? Mit kapsz a pénzért? Pozíciót? Akkor máris le lehet írni a céget. Persze lehet, hogy valami áltermékkel kiszúrják az illető szemét, vagy valami haszontalan szolgáltatással.
Most kb ennyi jutott eszembe.
A lyconet pilótajáték. Aki védi, fingja sincs a dolgokról. Elég megkérdezni a kifizetett jutalékok forrásáról. Matematikailag nem jön ki.
Nem MLM, hanem illegális pilótajáték.
Az ilyenek miatt van ott megítélésében az MLM szakma, ahol
Az ugye megvan, JeanPaul, hogy időközben a kis Ponzi-sémád összeomlott?
Na most járjon a szád, nagyokos :DDDDD elfogytak a balekok, nyelheted az éhkoppot.
Kedves utolsó hozzászóló.
Milyen tapasztalattal rendelkezel ezzel kapcsolatban, hogy ilyen negatívan és tiszteletlen módon írtál ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!