Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt valaki aki állatorvos...

Van itt valaki aki állatorvos aszisztens?

Figyelt kérdés
Annak szeretnék tanulni.imádom az állatokat de állatorvosnak nem tudnám magam elképzelni.mennyit keres egy aszisztens?ellehet helyezkedni?és ügye nincs papírmunka sok?

#asszisztens #tabasztalat
2014. nov. 26. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van ismerősöm aki az.Hát túl sok fizura ne számíts(ő 90 ezret keres),és nincs is bejelentve csak 4 órás minimálra...
2014. nov. 29. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.és azt megkérdezhetem ,hogy konkrétan mit csinál? miben vesz részt stb??
2014. nov. 29. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát kb olyat képzelj el mint a segédápolónők...Segít lefogni az állatokat,műtét után takarít(pisi,kaki,hányás,vér akár),sőt alapból ő a "takinéni" a rendelőben.Felveszi a telefont,postázik,stb...Szerintem felejetsd el...Nem is könnyű vele elhelyezkedni,mert sokan nem tudnak/akarnak megfizetni asszisztenst inkább csinálják egyedül a dolgokat(vagy kisegítő családtag,sok dokinak a felesége az asszisztense).Vagy estleg be tudsz kerülni egy állatkorházba,de az kb kihalásos alapon működik és az utolsó bőrt is lenyúzzák rólad ilyen 80 ezres fizuért...
2014. nov. 29. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!