Csajok! Nektek egy ügyvéd, vagy egy állatorvos jön be jobban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az számít, hogy mit dolgozik, de most csak ennyi a kérdés... Minek örülnétek jobban, ha a pasitok ügyvéd, vagy ha állatorvos lenne?
Előre is köszi és a korotokat is írjátok oda!
2014. nov. 4. 20:02
1/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs, teljesen mindegy.
2/18 anonim válasza:
amejik tobbet keres es jobban nez ki.
3/18 anonim válasza:
Szerintem az állatorvost jobban kedvelik, mert ha megbetegszenek, lesz helyben, aki meggyógyítja őket LOL
4/18 anonim válasza:
ja ez a két udvarlód? :D hát szerintem az állatorvossal jobban jársz, valószínűleg szereti az állatokat akkor meg annyira rossz nem lehet, az ügyvéd meg ugye bárkinek a bártját tudja fogni szóval kicsit kétszinű, na meg ugye a sok ügyfél... :D de ezek csak ilyen előitéletes dolgok szerintem amelyik személyiségre jobban tetszik de én a helyedben az állatorvosra voksolnék
5/18 anonim válasza:
Ügyvéd.Határozott,tudja mit akar.
6/18 anonim válasza:
Ügyvéd határozott tudja mit akat vs. állatorvos imádom az állatokkal és egy csomó témánk lenne De pasinak az ügyvédet választanám :)
8/18 anonim válasza:
Az àllatorvos szereti az állatokat, az ügyvéd meg egy állat! Legyenek egymásé. :)
9/18 anonim válasza:
Mivel ügyvédekből csak öreg, túlsúlyos, kopasz, rosszabb esetben bajuszos ürgéket ismerek, még az állatorvosunk egy az egyben úgy néz ki mint George Clooney
10/18 anonim válasza:
Még nem volt egyik sem, úgyhogy nem tudom, hogy milyen általában egy ügyvéd vagy állatorvos.
Ügyvédet szerintem eléggé elfoglalhatja a munkája, és zavaros ügyekbe is keveredhet.
Állatorvosban tetszene, hogy állatokkal foglalkozik, azt gondolnám róla, hogy biztosan jószívű.
De ezek csak ilyen prekoncepciók látatlanban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!