Milyen ürüggyel hívjam fel az állatorvost?
Tetszik az állatorvos, legalább a hangját szeretném hallani, de milyen kérdéssel hívjam fel?
Januárban találkoztunk legutóbb, szerintem én is tetszem neki.
Az első válasz tetszik.
A második nem nagyon.
Egyébként komolyan kérdezem, komoly válaszokat is várnék.
Ha megírnád, hogy milyen állatod van, az segíthetne abban, hogy kitaláljunk valami ürügyet.
Az szerintem jó lehet, hogy felhívod, hogy kikérd a tanácsát, véleményét valami kajáról/tápról.
Azt azért nem akarom, mert nincs semm8i baja egyiknek sem, és ez látszik is.
Amúgy sem akarom az ördögöt a falra festeni.
Arra gondoltam, hogy valamiben a segítségét kérem, nem tudom. Új bolhairtót keresek. :D
Az a baj, hogy ismer, tudja, hogy jól vannak tartva a kutyáim.
A kaján, már túl vagyunk.
Kutyáim, macskáim, meg tyúkok vannak. :D
Vigyél neki tojást :)
Így Húsvét előtt biztos örülne egy kis házi tojásnak.
És akkor láthatod is :)
Sok jót olvastál a Barf étrendről, és szeretnéd tudni, mi a véleménye, mert vannak fenntartásaid...
Vagy pedig a házi tojás átvitele, amit korábban írtak, az is jó ötlet... amolyan hálaként, hogy mindig számíthatsz rá.
Vagy pedig gondolkodsz gyöngytyúkok beszerzésén, de nem tudod, jó ötlet-e a tyúkjaid mellett?
Vagy fogadj örökbe egy kiskutyát, vagy kiscicát (persze csak ha belefér még az életviteledbe), akkor oltások, féregtelenítések, ivartalanítás... egy időre megoldja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!