Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy önéletrajzban két...

Ha egy önéletrajzban két telefonszámot adok meg, melyek közül egyet használok egyszerre, mert egy telefonom van. Ez hátrányként hat rám? Megbízhatatlannak tartanak emiatt, hogy csak az egyiken vagyok elérhető?

Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 01:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül valamelyiken biztosan elérhető vagy, akkor azt jelezd a kísérőlevélben. Ha nem, akkor meg szívás, mert szerintem nem fognak két számon kettőnél többször próbálkozni, hacsak nem érsz nekik aranyat.
2014. nov. 25. 10:33
 12/13 A kérdező kommentje:
A kettő közül valamelyiken mindig elérhető vagyok,csak nem mindig ugyanazon.
2014. nov. 25. 12:25
 13/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy épp megbízhatatlannak tartanának, inkább csak fontos embernek. De szerintem se olyan jó ötlet kettőt írni, írj egyet, méghozzá azt, amelyiket gyakrabban használod.
2014. nov. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!