Mennyire lehet önéletrajzban kamuzni?
Sajnos, idáig csak 4 helyem volt próbaideig, különféle okok miatt: a cég anyagi helyzete nem tette lehetővé a további foglalkoztatásomat, tapasztalat hiánya. Sajnos, a legutóbbi interjún nem tudtam a HR-esen továbbjutni, mert először is "nagyon megfontoltuk, hogy behivjunk, mert látjuk, sok helyed volt rövid időn belül", majd "most jó volt a teszt, csak te egy kérdőjel vagy, hogy akkor miért tartottak ilyen rövid ideig az előző helyeid".
Úgy gondoltam, hogy mondjuk nem irok be 2 helyet, vagy azt mondom, hogy "projectmunka" volt, akkor az mennyire jön be? Tudom, ott van a kiskönyv, illetve fel is hivhatják a cégeket - én most csak azon nem akarok bukni, hogy akkor nehogy azért ne hivjanak be, mert sok helyem van az önéletrajzban, és akkor most nehogymár ne tudjak dolgozni...
Ne kamuzz - bármikor kiderülhet.
Inkább írd be a korábbi helyekhez azt, hogy miért hagytad ott korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!