Pályakezdőnél mi mutat jól önéletrajzban?
Figyelt kérdés
Műszaki terület.2014. máj. 5. 09:13
1/3 anonim válasza:
Tanulmányok, a megpályázott munkával kapcsolatos iskolán kívüli tevékenységek (versenyek, hobbik, bármilyen eredmény - ha pl. gépészmérnök vagy és a haverokkal buliból építettetk bármit, amihez szükség volt erre a tudásra)
2/3 A kérdező kommentje:
Motivációs levelet akartam írni, most látom elcsesztem.:D Szóval motivációs levélbe miket írjak ?
2014. máj. 5. 10:05
3/3 anonim válasza:
bővebben fejtsd ki miért lennél te jó arra az állásra, milyen tulajdonságaid miatt, ha gyakorlaton voltál mit csináltál, hobbiszinten pl. ha van olyan dolog ami kapcsolódik a munkához akkor azt is írd bele. miért választottad ezt a szakmát stb. Szerintem full pályakezdőként nagyon nehéz motivácis levelet írni, ha van egy kis tapasztalatod, amit kifejthetsz hogy ott pl mit csináltál, könnyen beilleszkedtél stb. akkor már könnyebb. Sok sikert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!