Önéletrajzban hogyan hat, ha a munkahelyeket évszámok nélkül soroljuk fel?
én konkrétan nem hívom be azt, akinél nincsenek évszámok, mert ez egy nagyon informatív rész a CV-nek
van elég jelentkező, aki normális CV-t küld, nem vesződöm azzal, hogy írjak neki hiánypótlásra felhívást, megint elő vegyem az önéletrajzát később
írd bele
a gyes tiszta sor, korrektebb, mint az évszám nélküliség
Ha csak 1-2 hónap volt, akkor azt ne írd be, de minimum évszámot igen.
A GYES-t én is úgy írtam be, hogy 2005-2012: X cég, mivel passzív állományban még továbbra is az ő dolgozójuk voltam, jogilag nem lehet belekötni.
Senki nem fog behívni ilyen cv-vel.
Ez egyértelműen arra utal, hogy valamit el akarsz titkolni vagy sunnyogni, ami ugyebár nem túl szimpatikus.
Amúgy változó, hogy ki hogyan fogadja a gyakori munkahelyváltást. Van olyan hr-es, aki szerint ez azt jelenti, hogy nem vagy megbízható, lojális és problémás vagy, de van olyan, aki szerint ez amiatt jó, hogy több területen is kipróbáltad magad, ami egyenlő a nagyobb tapasztalattal. A gyes meg hát istenem. Szültél gyereket, ezt is kár letagadni.
Az évszámot mindenképpen írd le, a hónappal már lehet kicsit csalni 1-2 állásnál.
# 4/5
Ha 3 évig csak gyes-en volt akkor munkanélküliként szült, így nem írhat óda semmi mást.
Egyértelmű ködösítés még rosszabb is mint leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!