Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor dől el, hogy felvettek-e...

Mikor dől el, hogy felvettek-e a leendő munkahelyemre?

Figyelt kérdés

Múlt héten szerdán voltam állásinterjún. Szerintem egész jól ment. Azt mondták február 1.-jével akarnak új (jöv hét hétfő) munkatársakat beiktatni. Eddig még nem hívtak :S

Pedig azt mondták értesítenek ha fölvettek, ha nem.

Akkor most?

Mert lenne talán egy másik álláslehetőség is, csak nem tudom oda jelentkezzek-e, addig, míg a fent említetek nem szólnak? (ide protekcióval jutottam be, néhányan lobbiztak értem, nem akarom őket megbántani, ha véletlen fölvesznek, és én meg mondom, hogy bocsi, de találtam másik helyet, hiszen én kértem tőlük a lobbizást)

Munka viszont nagyon kellene.

Ja, még azt is mondták, hogy levélbe értesítenek febr. közepén, de addigra meg tuti betöltik a másik esetleges munkahelyemet is.

2010. jan. 29. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jelentkezz, ha felvesznek bármelyik helyre még akkoris visszamondhatod. Sőt próbaidő alatt fel is mondhatsz.
2010. jan. 29. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:

leendő munkahely?

akkor annyira biztos vagy hogy az ahol állásinterjún voltál sikerül, hogy leendőnek nevezed.

egyébként milyen mkakör?

2010. jan. 29. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem vagyok benne biztos, csak hülyén fogalmaztam.

sima tescós dolgozó állásról lenne szó, a másik pedig egy hasonló konkurens cég alkalmazottja.

2010. jan. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!