Gyerekeseknek könnyebben adnak szabadnapot?
:) :) Köszönöm a kimerítő és hasznos választ!
Ha valaki erre tévedne még, és tudna ötlettel előállni, hogy ne én legyek a gonosz egyedülálló, aki gátolja az anyákat, hogy együtt legyen a gyerekével, akkor azt még elmondanám, hogy egy teljesen új csapatról van szó, most fogunk elkezdeni együtt dolgozni. Nem mintha ez számítana, csak az kedves első válaszoló miatt írtam le.
A gyermekek után jár adókedvezmény és pótszabadság.
A törvény zen kívül nem biztosít más előjogokat annak, akinek gyermeke van. A pihenőnapjaid számát szintén a MTk. szabályozza, tehát havi 1 teljes hétvége neked is jár.
Persze mert akinek nincs gyereke az dögöljön meg. Sőt! Az anyukák maradjanak otthon a gyerekkel majd a fiatalok megcsinálják az Ő részüket is. Én értem a családdal akarnak lenni a szülők, de egy gyermek nélküli embernek nem lehet élettársa akivel együtt szeretné tölteni a hétvégét ? Vagy ez már nem is számít ?
Utálom ezt a fajta felfogást, hogy " jajj anyuka vagyok nem alkalmaznak micsoda világ " de ha igen akkor "Szarok mindenki véleményére. Nekem minden jár mert van gyerekem. Akinek nincs az ráér nem? Úgysincs családja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!