Mivel indokoljam azt, hogy szeretnék 5 szabadnapot kivenni?
Figyelt kérdés
Az a probléma,h hétfőtől-péntekig én dolgozom,minimálbérért,szabadnapom még van több mint 10 nap,de szeretnék egy kis pihenőt,ami nyilván nem igazán jó indok a főnök előtt,kirándulás kilőve 2 hónappal ezelőtt kivettem 3 napot mert külföldön voltam és akkor sem nagyon tetszett a dolog.... :( tanácsok...2013. febr. 5. 14:58
1/4 anonim válasza:
El szeretnél utazni egy régen látott családtaghoz, aki beteg, és segítség kell neki. Vagy kiveteted az orrmanduládat, és befekszel a kórházba pár napra... vagy...
De nem értem, hogyhogy már csak 10 napod van? Még csak február eleje van.
2/4 anonim válasza:
Minek indokolni? Én csak szoktam szólni, hogy szabadságot szeretnék ettől eddig. Kész. Ha megfelel az időpont (az esetek 90%ában), akkor szuper, ha meg nem, és elmagyarázza, hogy pont akkor nagy szállítmány jön vagy más is szabadságot vett már ki, akkor meg megértem és megkérdezem az utána hetet.
3/4 anonim válasza:
Szabik 2/3-ával munkáltató rendelkezik (nekünk nyáron 2 hét leállás=10 nap szabi,karácsonyra 3-4 kell,igy 21ből kb 6-al rendelkezek)
Beteg rokon.
De szivás ha meglátnak a városban lófrálni.
4/4 anonim válasza:
Mondd azt, hogy az ANSZ-be kell vinned székletmintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!