Munkaidő módosítás. Mikor említsem meg?
Eddig közfoglalkoztatásban dolgoztam. Most hosszú idő után sikerül elhelyezkednem egy új helyen.
De...
A munkaidő H-cs-ig 8-17.00-ig tart. Viszont nekem oda kellene érnem az oviba zárás előtt a gyerkőcért. Viszont, ha 5-ig kell maradnom, ez nem fog menni.
Szerintetek mikor pendítsem meg, hogy lehetne-e annyira rugalmas a munkaidő, hogy 20-30 perccel előbb kezdek és előbb megyek el...
Csak a szerződéskötés után?? Bár így is elküldhetnek a próbaidő alatt, ha akarnak...
Az interjúkon rá sem kérdeztek, hogy van-e gyerek én meg nem említettem, mert ez mindig hátrány...Illetve elhangzott,hogy mettől meddig tart a munkaidő, de úgy voltam vele, hogy nem akartam rontani a felvételi esélyemen, így nem kérdeztem rá, hogy van-e lehetőség a munkaidőt csúsztatni max fél órával...
Hogy még annyi esélyem se legyen, hogy felvegyenek a kisgyerek miatt???
Tudjuk mi a helyzet a mai világban...
Ez mennyire fer az anyukákkal szemben???
Miért, az mennyire fair, hogy most nem tudod ellátni a munkád úgy, ahogyan kell?
ha ezt most megengedi majd a főnököd akkor felvett volna akkor is, ha a kezdetektől őszinte vagy. Ha meg akkor ezért nem vett volna fel akkor emiatt 99,9%, hogy próbaidő alatt ki fog rúgni.
Emiatt még tuti el tudom végezni a munkát...
Bár még az is egy megoldás lehet, hogy nem minden nap kell előbb lépnem, csak akkor amikor tényleg nagyon muszáj...
de biztosan lesznek napok amikor a férjem nem tud érte menni... és ez bizony kiszámíthatatlan max, előtte 1-2 nappal tudok szólni...
más segítségünk sajnos nincs...
Ne haragudj, de ez csakis a te problémád, nem a munkaadódé!
Mellesleg nem tudjuk milyen munkát végzel, ezért nem lehet megmondani, hgy mekkora gond ha előbb jössz vagy mész.
és hányan veszik el anyukák elől a helyet???
nekik nem kel megélni vmiből???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!