Hogyan lehetne az életemen változtatni? 25/F
Diplomámmal dolgozom irodai munkát nettó 105.000 Ft-ért. Közszféra, így a fizetésemben jelentős emelkedés nem várható (bértábla miatt). A jelenlegi helyzet elszomorít, mert itt csak besavanyodni van lehetőség.
Szeretnék összeköltözni a barátnőmmel, elkezdeni az életet, családot alapítani, de nem tudunk. Külföldre nem akarunk menni.
Mit tanácsoltok?
Csaladalapitasra lenne mar eszed, de hogy mit kezdjel arra itt kersz vadigenektol tanacsot. Raadasul valami vallalkozas is lenne a hatterben.
Ne sajnaljad magad, ha hasonlo jellem vagy mint a szuleid, tanulj minel tobbet a vallalkozasrol es csinaljad,segitsel nekik. Ha mas vilag vagy, akkor a versenyszferaban probalkozz a nyelvtudasod segitsegevel. Senki nem fogja itt a tutit megmondani, hogy legyen 300 ezres jovedelmed. Gondolkozz el ezeken :-)
Utolsó:
Egyáltalán nem akarok még gyereket. 3-4 év múlva szeretnék, de ahhoz pénz kell. 100.000 Ft-ból nem lehet gyereket nevelni.
A vállalkozásban jelen vagyok. Csinálom, segítek.
Nem vártam itt azt senkitől sem, hogy azt mondja nekem hogy csináld ezt vagy azt, csupán tanácsokat várok.
"Saját vállalkozásotok van, ami jól is megy és te szenvedsz valami putri helyen?! Ehhez csak gratulálni tudok."
Igen, ugyanis eddig nem volt még róla szó, hogy átveszem a vállalkozást, de addig is nekem pénz kellett. Önálló kereset!!
11-es vok:
Ne szomorkodjal, hanem tervezz es cselekedjel. A 3 sorod alapjan szemelyedre szabott tanacsot sem igazan fogsz kapni, nemi otletet meg kaptal egyik masik hozzaszolotol /kulfold, tanulsz meg, viszed a ceget/. En csak felrazni akartalak teged, fiatal ember vagy, hajra!!
ha külföld kizárva, akkor azt tanácsolom hogy ne vállalj gyereket és fogadd el hogy sosem fog változni az életed.
esetleg nyalj be a fidesznek, különben meg vedd számításba hogy bármelyik hónapban hozhatnak olyan új törvényt amivel kettétörik a vállalkozásod.
piacképes képzés nem okjs, programozáshoz, műszakihoz matek kell.
ez van.
"fogadd el hogy sosem fog változni az életed. "
Na azt már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!