Hogy fogadjam el azt, hogy, ha le is fogyok akkor sem fog semmit változtatni a szociális életemen?
Tavaly szeptembertől fogyókúrázom, eddig 40 kg-t fogytam és már most lóg a hasamon és a karomon a bőr. Még legalább 20 kg-t szeretnék fogyni, hogy végre 100 kg alatt legyek.
December környékén rengeteg önbizalmam volt a leadott kilók miatt, azonban a lógóbőr láttán ismét teljesen rám jött a félelem, hogy sosem lesz normális külsőm. Ebből adódóan sosem tudom majd levetkőzni teljesen az ebből adódó gátlásaimat.
Az egész tinédzser korom magányosan töltöttem a túlsúlyom miatt, erre fel még ez is. Januárban töltöttem be a 20. életévemet és az eddigi életem egy totális nulla idáig. Nincsenek normális tinédzser kori emlékeim, nincsenek barátaim. Egyszer sem voltam eddig nyaralni, több mint 4 éve nem voltam strandon.
Plasztika szóba sem jöhet, mert rengeteg pénzbe kerülne, a TB támogatás pedig kilőve.
Mit csinálják? Törődjek bele, hogy ezt osztotta az élet és ne is akarjak normális fiatalként élni? Keressek más célokat?
"amivel keresel annyit, hogy ki tudd köhögni azt az egymillát a műtétedre."
Amint ki tud köhögni ennyi pénz, akkora már nem lesz szüksége a plasztikára.
Egy testileg kevésbé esztétikus ember is élhet teljes életet. Nem fogok hazudni, párkeresés terén nyílván nehezebb dolgod lesz, de ezt nyílván te is tudod. De ez se bukott ügy. A szociális élet nem kinézet, hanem hozzáállás függő. Ha elfogadod magad, fogsz találni olyanokat, akik szintén elfogadnak.
Ha a ledobott kilók nem adnak elég önbizalmat, kezdj el eddzeni is, ha nem akadályozza a fogyókúrád.
Ha ez se segít, és sehogyse tudsz megbékélni magaddal, akkor bizony kapard össze azt a pénzt a műtétre.
Értelmesnek tűnsz. Próbálj meg elsősorban korrekt karriert kiépíteni és ne törődj a lógó tejeszacskókkal, majd rendbe jön. Csinálj az életben mindent olyan elhivatottsággal, mint a fogyókúrádat. Hidd el találni fogsz magadnak valakit 10 éven belül, aki igazán szerencsés lesz, hiszen neked esélyed sincs valakit a külsőddel megfogni, ezért kedvesnek, gondoskodónak és hűségesnek kell lenned. Éreztesd majd ezeket az erényeidet és biztos nem maradsz egyedül. Fel a fejjel, le a hájjal!
ui.: Gyúrjál sokat, hogy fölösleg helyett izom legyen rajtad és akkor a bőröd se fog annyira lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!