Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki tőzsdézésből...

Van itt olyan aki tőzsdézésből él?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 17:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hello, hol tőzsdézel? Csak mert nem tom hol nyissak számlát:S
2010. aug. 16. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. ;) Számlanyitásnál a következőkre figyelj: 1. elérhető termékek, piacok 2. Tranzakciós díjjak és egyéb költségek (!) /megéri rászánni egy google keresést, és összehasonlítást végezni... tudod, a kisbetűs, meg a csillaggal jelölt rész... pl.: piacra lépési díj stb/ 3. pszaf.hu-n, illetve bet.hu-n nézd meg hogy van-e kereskedési joga az adott cégnek (ha egy szót nem találsz róla egyik honlapon sem, akkor menekülj) 4. sztem bánj óvatosan a külföldi (különösen a gyanusan olcsó, noname) online felületekkel /én a 100% magyar tulajdonú brókercégeket javaslom/ (Ha érdekel én hol vagyok, további infó kell írj PM-et)
2010. szept. 16. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Én abból élek. Devizatőzsdére fejlesztek autómatizált rendszereket, amik hozzák a pénzt.
2011. jan. 8. 19:03
 14/15 anonim válasza:
mi az a valutatőzsde?
2011. febr. 4. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan nincs. A devizatőzsde kifejezést sokszor hallani, de valójában ez sem intézményesített, tőzsdei kereskedés, hanem tőzsdén kívüli, ún. OTC piac.
2011. febr. 4. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!