Csak nekem nem szimpatikusak a "hajtós" emberek?
Sokáig kerestem állást a diplomámmal, első munkahelyemről kirugtak igen hamar, mert nem voltam szimpi ott senkinek. Egy nagy állami cégről van szó, ami nem épp a munkamorálról hires, viszont van temérdek pénz, amit rosszul használjanak fel (aránytalanul magas bérek), illetve nagyobb részt protekcióval kerülnek be emberek.
Most egy magán cégnél dolgozom, gyártó vállalat, sajnos igen a végét járja, mert elöregedett a vezetés, nincs utódlásra lehetőség, és a gyár állapota is olyan, amihez fel kell kötni a gatyát, ha valaki ma magyarországon ebből ki akar hozni valamit...
A munkahelyem az előbbiekből kifolyólag "nyugis", nagyon kicsi a létszám, és itt legalább nem rühell senki, sőt igen kiterjedt feladatköröm is van.
Azonban ha kimegyünk valami más céghez, vevőkhöz, akkor mindig rossz érzésem van, mert ilyen hajtós embereket látok, akiknek már a kinézetén is látszik, hogy ezerszer jobban pörögnek mint én...és ebből kifolyólag valószinüleg sokkal többet is érnek el az életben.
De nekem meg nagyon ijesztőek ezek az emberek, hogy minden szituációt nyomnak előrefele, és nem kalandoznak el, mást se hagynak eltérni a témától. És mindent tudnak, magabiztosak, sttbstb. Amikor állásinterjúkra jártam, ott is herótom volt az ilyen emberektől, akik a munkahelyen lendületes emberek. És mondom még egyszer már a külsejükön is meglátszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!