Baj, ha nekem a depressziós emberek szimpatikusak, az ő társaságukat keresem?
Az a 'baj' velem, hogy mindig az antiszoc, depressziós emberek társaságát keresem... Ők szimpatikusak nekem.... persze mások is, de ők nagyon
van pl egy o.társam, akit eddig nem bírtam, mert egoista és bunkó, de fb-on a profilképe nagyon depis, ezért figyeltem, és tényleg elég lehangolt (igyekszik nem mutatni) és máris sokkal rokonszenvesebb, szinte már szertem... :S
mi lehet az oka?
normális ez?
14/l
uhh, akkor engem imádnál..
amúgy nem tudom lehet én is ilyen vagyok, vagy csak szimplán a "vidám" emberekkel nem tudok beszélni? Ha valaki örül és megosztja velem akkor tényleg nagyon örülök hogy ez meg az meg amaz, de egyszerűen nem tudok nevetni, még csak mosolyogni se igazán. Abból inkább vmi vicsorgás lenne. Mondjuk egy másik depressziós személlyel azért tudnék jobban beszélni mert talán megértené miről beszélek..vagy nem tudom.
18/L
első:
egyetértek... az írásod alapján te is depressziós vagy...
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!