Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A testépítők azért nem szimpat...

A testépítők azért nem szimpatikusak legtöbbünknek mert túl fontos nekik a testük?

Figyelt kérdés

hogy az értékrendük nem megfelelő

3 éve kondizok és nem szeretnék olyanná vállni mint ők sem fizikailag sem mentálisan

ha valaki érti mire célzok

mit gondol(sz) róluk?

2010. júl. 8. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha vmit csinálsz vagy csináld rendesen v sehogy.Ne félj nem fogsz olyanná válni,ahhoz rengeteg kitartás és akarat kell.Én becsülöm őket.
2010. júl. 8. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A testépítők szerintem nem egészen normálisak,legalábbb is a testalkatuk. Rossz rájuk nézni. A mozgás, a sportolás fontos lehet,de a "kigyúrt" izmok taszítóak,nem természetesek.
2010. júl. 8. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:

1. te kondizol ,és amit mondasz azzal én is tisztában vagyok, de én a "akarsz kib***ott nagy lenni"-sekre gondoltam nyilván nem a normálisakra /én is tudom nagyjából hogy mekkora akarat és kitartás szükséges...

2. én most legfőképp azért tettem fel a kérdést mert hogy ha kérded hogy állítsanak fel az életükből egy fontossági sorrendet akkor valahol az elején szerepel majd a testük, ez az amiről kérdezek ,de te inkább a külsőkről beszéltél

köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 8. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nincs azzal baj,hogy valaki testépítő.az illető gondolkodása legyen rendben ez a lényeg.lehetsz ugy is testépítő,hogy nem vagy önimádó,és nem kell tipikus kigyurt kopasznak lenni.azok nekem sem túl szimpatikusak,sokan játsszák az agyukat,önimádóak,bunkók.és ha valaki csak a proteinről meg a gyúrásról tud beszélni az is elég kiábrándító.szerintem az előítéletek pont az ilyenek miatt alakultak ki.persze itt is van kivétel,csakhát az emberek külső alapján ítélnek legtöbb esetben.
2010. júl. 10. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:

en pl imadom az izmos pasikat, csak egyre ritkulnak sajnos..

lehet, mert a tomegdivatnak mostanaban nem jonnek be, vagy nemtudommiert.

ha meg van egy par, azoknak akkora ego-juk van, hogy tiz meterre elokkik az embereket maguk elol. ez van

tul magabiztosak, tul sexynek erzik magukat meg erosnek es lehetne meg sorolni

2010. júl. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!