Olyan emberekkel érdemes barátkozni akik barátaim már nem szimpatikusak? (kifejtős választ kérnék, köszönöm8) )
olyat szinte nem is találok akiknek a barátaival is tök jól érzem magam. most már a legtöbb ember a piálás és az efféle szórakoztató cikkek "felé megy el". én meg ezt nem szeretem .tuti hogyha 100 emberből kiválasztanák 90et .akkor azok ilyen dolgok iránt roppantmód érdeklődnének
sajnos nem tudok mit csinálni, ha barátokat(haverokat) akarok emberekkel kell ismerkednem .ha pedig emberekkel ismerkedek 90% eséllyel botlok ilyesféle figurákba
a másik zavaró dolog. mikor a egy haverral megyek az utcán akkor találkozik vmi ismerős arccal én meg persze nem ismerem. na ilyenkor is megy ám a balf.szkodás. bemutatkozni nem lehet mert dől belőle a duma. de ha nemteszem meg borzasztóan kellemetlenül érzem magam ,márpedig ilyen helyzetben nem lehet bemutatkozni ,nincs rá alkalom
17f
Tarts ki, keress tovább! Ha valaki tényleg olyan, mint te, akkor annak a baráti köre is nagyobbrészt olyan lesz, mint te.
Egyébként nem kell, hogy minden haverja neked is szimpatikus legyen. Ha pl. 20%-uk szimpi, az már OK. Az illető, akinek a haverjairól beszélünk, lehet, hogy minden haverjában mást és mást szeret - ezért olyan sokfélék. Ne várd, hogy minden haverja szimpi legyen neked is.
Persze az is lehet, hogy nyitottabbnak kéne lenned ezekkel a "nem szimpatikus" emberekkel szemben, meg úgy általában mindenkivel szemben.
Szóval: gondold át, hogy tényleg nem elég sok szimpi ember van-e a barátjelölted haveri körében. Ha tényleg nincs, akkor keress tovább, alkalmasabb barátot!
(19/F)
köszönöm a válaszod. én szimpatikusnak próbálok mutaatkozni, de egyszerűen sok esetben nem érzem jól magam. az afféle emberek között.
de jól mondod. keresem tovább az embereket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!