Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen besz***?...

Miért vagyok ilyen besz***? Miért nem tudok barátkozni?

Figyelt kérdés
1.Barátaim már nincsenek.Vagyis akik voltak,azok a volt osztálytársaim voltak,de elballagtunk júniusba,és szétszóródtunk,mint a huligánok :( akik barátnők voltak,azok csak buli,pia szokások...nem is igazi barátok.Elhatároztam,hogy barátkozni fogok,de nem sikerül :S ha szomszédlánnyal le megyünk a városba sétálni,jöttek a barátai és azt hittem ott halok meg,mert ők jól elvoltak,nevettek én meg semmit se csináltam,hallgattam és rosszul éreztem magam,nem tudtam semmilyen témához hozzászólni :( barátom még nem volt,de ANNYIRA félek,hogy nem tudok majd vele beszélgetni,és csak hallgatunk meg minden....jajj annyira félek.Mit csináljak?Nme vagyok valami bőbeszédű,és az baj :( válaszokat előre is köszönöm!15/L
2011. aug. 8. 23:36
 1/7 A kérdező kommentje:
*nem
2011. aug. 8. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Szia,hát én is hasonló vagyok. Mostanában elhívtam magammal az osztálytársaimat 1-2 helyre. Sétálni bevásárló központba vásárolni stb. Meg a régi barátságokat is ápolom úgymond. Ha gondolod írj privit és ebszélgessünk. Tőlem nem kell félned én sem vagyok a társaság középpontja.15/l
2011. aug. 8. 23:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudjátok,hogy mi a baj még?ha valaki irja ezen az oldalon,hogy irjak neki privit,akkor nem merek :/
2011. aug. 8. 23:45
 4/7 anonim válasza:
70%

Talán csak azért mert egy kicsit visszahúzodó vagy,és egy kicsit felkellenne dobni az önbizalmadat is!

Neked kellenne átgondolni hogy mik azok a dolgok amiken változtatnod kellenne,annak érdekében hogy jól érezd magad a bőrődben.Még tini vagy,és valószinüleg kevés sikerélményeid voltak,most is azon rágódsz és félsz is hogy nem fogsz tudni beszélgetni majd a leendö pároddal.

Ez hülyeség ne gondolj ilyenekre csak enged el magad és bizzál magadban!

Egyébként én is pont ilyen voltam,nem voltak barátaim.Elleinte rossz volt aztán már nem hiányoztak.De kimaradt az életemböl és most érzem azt hogy ez nem volt jó mert nem éltem ki magam.Mostmár túl vagyok a 30-on és van 3-om kisgyerekem akik lefoglalják minden idömet szóval már nem tudok kikapcsolodni,és szórakozohelyekre járni kettesben a férjemmel.

2011. aug. 8. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:

én is k.urvára ilyen vagyok:O osztálytalin meg se birtam szolalni ><

utálom magam nagyon...

de nálam még az is hozzájön, h csunya vagyok ugyh te még szerencsésnek mondhatod magad:D:D és a priváttól meg nem kell félni, irj már annak a csajnak:D de én fogalmam sincs h h tudnánk ebből a kussolós természetből kigyogyulni. ha rájöttél szolnál nekem is? :$

2011. aug. 23. 12:02
 6/7 anonim válasza:

Ha nem leszel/lesztek kicsit bátrabbak és nem mertek semmi féle témáb belekezdeni akkor soha nem lesz rendes baráti körötök

16/F

2012. máj. 29. 21:55
 7/7 anonim válasza:

Mert ugye nem mentek sehova/ nem történik semmi veletek csak gondolom otthon ültök....

Akkor jo hogy nincs mit mesélni vagy esetleg felhozni kezdésnek

Legalább probáljátok meg...

2012. máj. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!