Valaki akarna neten barátkozni? Aki nyitott a mindennapos beszélgetésre. és 1 kicsit olyan, mint én XD
irok 1 pár dolgot magamról.. lehet meg fogsz lepődni hogy mennyire más vagyok, mennyire máshogy kommunikálok, mint általában az emberek. vannak barátaim, de úgy érzem, hogy az emberi kapcsolatok nem eléggé összetartóak, néha unalmasak. Néha előfordul, hogy unatkozom a társaság közepén..és figyelem a többieket, hogy ugyanott vagyunk, és nekik mennyire megfelel a helyzet, nekem meg annyira nem(pl. az egész nap a strandon napozás nem az erősségem)
szal szupernyitott, szuperaktiv, adrenalinfüggő, lelkes emberekkel barátkoznék, feltéve ha vannak itt
ez vagyok én:
INTJ személyiség ( [link] )
és Kolerikus ( [link] )
ez a dolgozat pedig megmagyarázza, hogy miért viszonyul minden ember másképp egy adott helyzethez(pl. kávézás a barátokkal):
Jéé:D
Én ezzel magamra ismertem.
Kivéve egyet:
•Nem tud természetesen ráhangolódni mások érzelmeire, érzéketlennek tűnhet
Ennek az ellenkezője vagyok:D
Amugy minden másban hasonlít vagy épp teljesen ugyan olyan.:)
Hány éves vagy?
rendben, irjatok privit, és cserélhetünk msn cimet
17 vagyok, huszas, tizes korosztály is jöhet
lány, de nem azért irtam ki h csak fiúk vegyenek fel
akárki felvehet, ha úgy gondolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!