Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon szeretnek baratkozni,...

Nagyon szeretnek baratkozni, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nagy gondban vagyok,nincsenek barataim:(.Az osztalytarsaimal minidg probaltam baratkozni,beszelgetni de mindig ferre nyomtak,meg volt olyan ,hogy osszebaratkoztam az egyik osztalytarsammal de masnap alig akart beszelgetni is.Ami meg rosszabb ,hogy sok lany mondta nekem,hogy osszejonne velem,de mind olyanok voltak akik mindig masnak rosszat akartak,szekaltak a tobbi csaj stb... Ezekkel persze nem jottem ossze.

Egy peldakent leirom mi tortent a mult evben amikor egy uj osztalytarsunk jott:Elso felevben voltunk ,es megismerkedtunk az uj osztalytarsunkal(lany volt),par het utan az osztalyban a tobbi lanyok k*rvaztak,meg szekaltak azert mert o szebb volt naluk,es ezt nem en gondolom igy ,hanem msg-en kerdeztem toluk.Ez ment folytonosan,amig a felev vegen sirva ment el mas suliba :(

Szval az osztalyomban nem lehet szinte senkivel se baratkozni.Hogyan tudnek baratokra lelni ?(14/F)

Valaszokat elore is koszonom!

2011. aug. 1. 17:50
 1/7 anonim válasza:
Nekem is sokan f@szfejek az osztályomba..el akarok én is menni más suliba, de nagyon nem tudok..a kolimban viszont sok jó arc van. Figyelj szerintem, ha tudsz menj el sulidból..Vagy máshonnan szerezz barátokat ;)
2011. aug. 1. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ezek szerint az osztályodban neked nem nagyon lesznek barátaid.Nem kell utálni őket, csak meg kell tartani a ,,-szia-szia, -hogy vagy?" viszonyt!

Milyen hobbijaid vannak?Ott nincsenek jófej emberek?

Ha nagyobb városban laksz akkor könnyebb dolgod lehet!

Egyébként legyél büszke magadra, mert nem jöttél össze az első csajjal aki szembe jött veled!:)

2011. aug. 1. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Forever Alone!
2011. aug. 1. 18:51
 4/7 anonim válasza:
33%
haha:D:D
2011. aug. 1. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
a billentyűzetedből ítélve valószínűleg "külföldi" magyar vagy, szóval duplán nehéz a helyzet. kérd meg a szüleidet hogy fizessenek be valami sportba, ahol új embereket ismerhetsz meg, és közben egészségesebb is leszel. vagy járj valami sulis szakkörre ahol más emberekkel is ismerkedhetsz. esetleg net, de nem tudom a határon túli ismerkedés mennyire kiépített dolog, még idehaza is nehéz közeli embert találni.
2011. aug. 1. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!:)

asdasdKuri ?ismeros nev,te nem Merk vagy ?:D

2011. aug. 1. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

irj privit és barátkozzunk ugyis minden nap uncsizok ://

14l

2011. aug. 1. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!