3 hétre kiutazom Németországba. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Kiküldetésre megyek, egy magyar cég által, napidíjat kapok, akkor is, ha nem dolgozom.
30 eurót.
Szerintetek ez jónak számít ott vagy kevés vagy elmegy kategória?
Ez kb 600 euróra jön ki.
2014. szept. 12. 19:47
11/13 anonim válasza:
Istenem emberek. Ez egy céges kiküldetés, ugyanúgy jár a havi fizu, térítik a szállást meg az utazást, 30 euróból csak enni kell.
Teljesen rendben van, csak arra kell figyelni, hogy mindent a céges hitelkártyával fizess, meg kérj számlát taxiról, vonatjegyről, ilyesmiről.
12/13 anonim válasza:
A párom Romániában volt kiküldetésen, ő 45 euró napidíjat kapott. Én Németországban, fizették az utazást, szállást reggelivel, és ezen felül napi két étkezésről kérhettem számlát. Nem mondom, több volt, mint 30 euró, de csak mert tudtam, hogy úgyis kifizetik (a szállodában a reggeli 15 euró volt...). Napi 30ból simán ki lehet jönni 3 hétig, pláne, ha közben főzöl is, tehát nem nonstop étterembe jársz.
13/13 anonim válasza:
11-es megmondta a frankót. Nem értem, miért keverik itt a fogalmakat. Ez kiküldetés. Normálisan a szállás már le van rendezve, fizetést kap. A napidíjat étkezésre és fölmerülő apró-cseprő dolgokra költheti el. Szerintem teljesen rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!