3 hétre kiutazom Németországba. Szerintetek?
Kiküldetésre megyek, egy magyar cég által, napidíjat kapok, akkor is, ha nem dolgozom.
30 eurót.
Szerintetek ez jónak számít ott vagy kevés vagy elmegy kategória?
Ez kb 600 euróra jön ki.
Szerintem elég kevés. Mi is magyar cégtől vagyunk kint és nálunk aki a legkevesebbet keres az kap óránként 7 eurót. Nekünk sem kell a szállásért és a kiutazásért fizetni.
Mi szakmunkát végzünk és naponta 10 órát dolgozunk.
Milyen munkakörben kapsz ennyit és naponta mennyit kell dolgozni?
de, levonják szállást, csak nem mondják
kint 1000 EUR a nem szakmai min.bér, ebben sem pótlékok, sem túlóra nincs, egy iskolázatlan takarítónak fizetnek ennyit.
de nem egy helyen hallottam, hogy túlórákkal meg nehéz fizikai melósokat is lehúznak ilyen 600 eur-kat fizetve..
elmonanám német cég 1500-2000 eur-t is fizet pl egy hegesztőnek, túlórákkal, csak ritka ehhez megtalálni a magyar közvetítőt, aki korrekt, de nem lehetetlen.
a havi 600 EUR-ről beszéltem
nem értem a lepontozást
ja, fáj az igazság
és nem fizetés mellett kap napi díjat, hanem a napi díj jön ki hónapra átszámolva 600-ra
de ha nem dolgozik 160-at egy hónapban, hanem mondjuk cska 96 órát vagy alatta, akkor már legalább minimálbért kap, nem alatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!