Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, hogyan keressek...

Mit csináljak, hogyan keressek munkát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves fiú vagyok és csak egy érettségivel rendelkezem, szeretnék dolgozni de semmihez nem értek. Hiába keresek munkákat a neten, nagyon nem találok semmit hisz azt sem tudom hova küldhetném el az önéletrajzom? Sok eladói állást láttam pl pék, vagy dohánybolt stb.. azokhoz viszont kellene kereskedelmi végzettség nem? Tudom, hogy én rontottam el hogy nem tanultam tovább, de szeretnék változtatni ezen és a későbbiekben munka mellett estin okj-s szakmát tanulni, de ahoz pénz kell, amihez meg munka. Ti mit csinálnátok a helyemben? Esetleg a munkanélküli hivatalhoz bemenjek? Nem tudom hogy az milyen, azt halottam hogy csinálnak olyat is hogy tovább képeznek. Illetve ők segítenek nekem munkát keresni?

2014. szept. 11. 10:11
1 2
 11/12 verde ***** válasza:

Menj be a munkaügyibe, és iratkozz fel egy szakmai képzésre. Ezek a képzések OKJ-s végzettséget adnak, intenzív tanfolyamok, ami azt jelenti, hogy minden nap kell menni, viszont a tanfolyam időtartama alatt keresetpótló juttatásban részesülsz. Bár így év végén, már nem sok tanfolyam indul.

Mindenféle tanfolyamon kívül vagy mellett a nyelvtanulás nem rossz ötlet, azt akár otthon, az internet segítségével is tudod tanulni. Sok sikert!

2014. szept. 12. 08:13
 12/12 A kérdező kommentje:

#10/11 De igenis láttam amiket írtatok, és meg is köszöntem. A Hév/villamos/metro vezető még tetszene is, az érdekelne. Viszont úgy tudom hogy oda csak akkor lehet jelentkezni ha meghirdetik nem? Van egyébként CV-m, hogy épkézláb-e az már relative.

#11/11 Köszönöm szépen a válaszod! Mindenféleképpen megfontolandó! A nyelvtanulást már elkezdtem, angolból érettségiztem középszinten 82%.os lett, nem tudom az mire elég de folyamatosan képzem itthon, + a németet tanulgatom mellette.

2014. szept. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!