Mit csináljak, hogyan keressek munkát?
Menj be a munkaügyibe, és iratkozz fel egy szakmai képzésre. Ezek a képzések OKJ-s végzettséget adnak, intenzív tanfolyamok, ami azt jelenti, hogy minden nap kell menni, viszont a tanfolyam időtartama alatt keresetpótló juttatásban részesülsz. Bár így év végén, már nem sok tanfolyam indul.
Mindenféle tanfolyamon kívül vagy mellett a nyelvtanulás nem rossz ötlet, azt akár otthon, az internet segítségével is tudod tanulni. Sok sikert!
#10/11 De igenis láttam amiket írtatok, és meg is köszöntem. A Hév/villamos/metro vezető még tetszene is, az érdekelne. Viszont úgy tudom hogy oda csak akkor lehet jelentkezni ha meghirdetik nem? Van egyébként CV-m, hogy épkézláb-e az már relative.
#11/11 Köszönöm szépen a válaszod! Mindenféleképpen megfontolandó! A nyelvtanulást már elkezdtem, angolból érettségiztem középszinten 82%.os lett, nem tudom az mire elég de folyamatosan képzem itthon, + a németet tanulgatom mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!